Kuru Fasulye

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Malzemeler 1/2 KG KURUFASULYE 1 ADET SOĞAN(KÜÇÜKSE 2 ADET) 1 ÇORBA KAŞIĞI UN 1 ÇORBA KAŞIĞI BİBER SALÇASI(DOMATESTE OLABİLİR TERCİH SİZİN) 1 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ 1 ADET KESMEŞEKER Tarif FASULYELERİ AKŞAMDAN ISLATIN.(MÜMKÜNSE ŞEBEKE SUYU OLMASIN) ERTESİ GÜN ;SUYUNU SÜZÜN,TEKRAR SUYLA HAŞLAYIN(FASULYELER YUMUŞAYANA KADAR) BEN HAŞLAMA SUYUNU DÖKÜYORUM(GAZ YAPMAMASI İÇİN;AMA SİZ İSTERSENİZ DÖKMEYEBİLİRSİNİZ). RENDELENMİŞ SOĞANI,YAĞDA BİRAZ […]

Kuru Fasulye konusunun tamamını okuyun..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst