Kusurunuz ne?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Test_2280.jpg

Herkesin kendince büyüklü küçüklü kusurları var. Becerebildikleri, beceremedikleri var. Kusurları suç saymak hem adil değil, hem de kimsenin o kadar mükemmel olamayacağı ortada olduğuna göre mutsuzluk sebebi. Sizin o küçük kusurunuz ne?

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
Cilve yapmak
Aman efendim sakın bozulmayın, fakat cilve yapayım derken kendinizi dalga konusu ediyorsunuz farkında değilsiniz. Aslında kendinizi bu konuda zorlamak yerine hoşlandığınız kişiye direkt söyleseniz daha işlevsel bir eylem yapmış olacaksınız. Herkes cilve yapma becerisine sahip olmayabilir. Bazen sadece kendimiz gibi davranmak daha albenili olmamızı sağlayabilir.

:lululu::lululu::lululu:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Ara bulmak
Çabanızı takdir ediyoruz. Kavga etmiş arkadaşlarınzı barıştırmaya çalışmak erdemli bir davranış tabii. Herkes sizin gibi duyarlı olamaz. Fakat istemeden de olsa arada taşıdığınız laflar yüzünden ortalık iyice karışıyor. Siz kendinizce iyi bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz fakat, söylediğiniz şeyler arkadaşlarınzın birbirlerine daha fazla kırılmalarına neden oluyor. Aslında galiba biraz uzaktan seyretseniz ya da sadece yatıştırmaya çalışsanız, hem arada kalmamış olursunuz, hem de işler daha kötüye gitmemiş olur. -hmm-hmm-hmm

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
enim kusurum şarkı söylemekmiş ben zaten mutfakta söylüyorum kimse duymuyor:sarki::sarki::sarki:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Result_8263.jpg

Yemek yapmak

Herkes yemek yapmayı beceremeyebilir, bunu biliyoruz. Fakat sizin bilmediğiniz bir şey var ki o da aslında yaptığınız yemekler üzerine biraz daha çalışmanız gerektiği. Eşiniz dostunuz sizi kırmamak için yemeklerinizi beğeniyormuş gibi davranıyorlar ama dikkatinizi çekiyoruz kırılmayın diye. Farkında mısınız evinize birkez yemeğe gelen bir dahaki sefer için sürekli bahaneler yaratıyor. Galiba deneysel yemeklerinizden vazgeçme zamanının geldiğinin siz de farkındasınız.

:sok:sok:sok

Tepki
26
Benim de kusurum şarkı söylemekmiş...Aklımda olsun da kimseyi kaçırmayayım etrafımdan....Sağol fındığım çok eğlenceliydi....:gulegule:

amed

Aktif Üye
Tepki
208
Cilve yapmak
Aman efendim sakın bozulmayın, fakat cilve yapayım derken kendinizi dalga konusu ediyorsunuz farkında değilsiniz. Aslında kendinizi bu konuda zorlamak yerine hoşlandığınız kişiye direkt söyleseniz daha işlevsel bir eylem yapmış olacaksınız. Herkes cilve yapma becerisine sahip olmayabilir. Bazen sadece kendimiz gibi davranmak daha albenili olmamızı sağlayabilir.
:):):)

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Result_8266.jpg

Cilve yapmak

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Result_8266.jpg

Cilve yapmak

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Yemek yapmak
Herkes yemek yapmayı beceremeyebilir, bunu biliyoruz. Fakat sizin bilmediğiniz bir şey var ki o da aslında yaptığınız yemekler üzerine biraz daha çalışmanız gerektiği. Eşiniz dostunuz sizi kırmamak için yemeklerinizi beğeniyormuş gibi davranıyorlar ama dikkatinizi çekiyoruz kırılmayın diye. Farkında mısınız evinize birkez yemeğe gelen bir dahaki sefer için sürekli bahaneler yaratıyor. Galiba deneysel yemeklerinizden vazgeçme zamanının geldiğinin siz de farkındasınız.

o kadarda degil yani:hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar