Laf atıldığında tepkiniz ne olur?

Laf atıldığında tepkiniz ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
duymazdan geşir devam ederim yolun ortasında bu tiplerle münakaşa etmeye değmaz

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
aldirmadan yoluma dvm ederim
ama laf atmaya dvm ederse eger
agzinin payini verdigimde oluyo:kizdim:

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
yola devam etmek en güzeli :esse: lafa atan birnin seviyesine düşüp ona cvb veremem

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Önce aldırmadan devam ederim. H ala devam ediyosa laf atmaya şöyle bir sert bakarım o bakışımdan etkilenmesse yanmış birdaha kimseye laf atmaya tövbe eder. Açıkcası tekme tokat, çanta, ayakkabı hepsinin tadına bakar. Çevredekilerde yardım ederse gerisini siz düşünün

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Ben esnafım dükkanda geç saate kadar tek kaldığım oluyo.Bir akşam tiner çeken bir adam geldi dükkanın önüne hemen elime kepenk demirini aldım. Biraz korktum ama korktuğumu ona belli etseydim cesaretlenirdi. Komşularda geldi adamı uzaklaştırdılar.

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
Ben esnafım dükkanda geç saate kadar tek kaldığım oluyo.Bir akşam tiner çeken bir adam geldi dükkanın önüne hemen elime kepenk demirini aldım. Biraz korktum ama korktuğumu ona belli etseydim cesaretlenirdi. Komşularda geldi adamı uzaklaştırdılar.

hakikaten ya adam bırak laf atmayı bi daha kadınlara dönüp bakmaz bile:gul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Küfrederim:gul: Hatta bazen üzerine yürüdüğümde olur:utandim: Fazla mı asabiyim ne; ama erkek müsfetteleri bundan anlarlar... -kizgin

milqbabe

Yeni Üye
Tepki
17
hiç ilgilenmem duymamışım gibi dawranırım.. yolda yürürken genelde kulağmda kulaklık oluo son ses müzk dinliorm bu çok ii bi yöntem oluo duymazdan gelmiorum direkt olark duymuorm:D:D:eek:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Aldırmadan yoluma devam ederim. tabii sadece bir kere laf atarsa baktim pesime takildi insan gibi noluyoruz diye sorarim. olmadi anlayacagi dille konusurum.:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar