Lakerda

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.844
Puan
113
Konum
İstanbul
lakerda_a73d6a0b-1866-4415-8a10-738f918ad6e6_6.jpg


Lakerda

Malzemeler
1 kg. torik veya palamut
Tuz

Yapılışı
Balıklar temizlenir ve buzlu suda 24 saat bekletilir. Sudan çıkarılan balıklar iyice temizlendikten sonra tekrar buzlu ve tuzlu suda bekletilir. Her gün yeniden temizlenir ve bu işlem 4 gün boyunca tekrarlanır. En sonunda balıklar sudan çıkarılır ve iyice kurulanır. Cam veya teneke kaplara üzerine bol tuz dökülerek yerleştirilir. Yeneceği zaman ince dilimler halinde kesilerek servis edilir.
Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst