Leyla: Hayat, Aşk, Adalet-Now

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.469
IMG_7482.jpeg

IMG_7481.jpeg

HİKAYE
Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla, zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner. “Leyla” bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

KÜNYE
YAPIM: AY YAPIM
YAPIMCI: KEREM ÇATAY
YÖNETMEN: HİLAL SARAL
Oyuncular: Leyla-Cemre Baysel - Nur- Gonca Vuslateri- Mali-Yiğit Kirazcı Civan- Alperen Duymaz - Tufo- Halil İbrahim Ceyhan - Küçük Leyla- Melisa Duru Ünal

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.469
İzliyorumda Leyla aşçı mı çanta mı belli değil bari asistan yazılsaydı rolü
Heryerde beraberler
Aman o kız biraz safça galiba öbür dizidede sürekli kızın peşinde heryerde hizmetçi gibi gerçekten bayık ama gonca için çok gülüyorum haha şahane bir oyunculuk :interest:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Ben hiç izlemedim bu diziyi fragmanlardan takip ediyorum :D Yalnız Gonca bu oynama sahnelerinde biraz Wednesday dizisindeki kızdan esinleniyor gibi :danscıkiz: bence onu izleyip sevmiş bu dansı bize nasıl uyarlasam demiş bazen bakışları bile kızın bakışlarını andırıyor :bacımbensanaçokyabancıdiziizlemedemedimmidiyenbitterbacısınamerakneedembacımdiyennkemojisi: :krizz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.469
Ben hiç izlemedim bu diziyi fragmanlardan takip ediyorum :D Yalnız Gonca bu oynama sahnelerinde biraz Wednesday dizisindeki kızdan esinleniyor gibi :danscıkiz: bence onu izleyip sevmiş bu dansı bize nasıl uyarlasam demiş bazen bakışları bile kızın bakışlarını andırıyor :bacımbensanaçokyabancıdiziizlemedemedimmidiyenbitterbacısınamerakneedembacımdiyennkemojisi: :krizz:
:kriz: gonca komik mimikleri falan aşırı gülüyorum haha dram sahnelerinde bile vasfiye teyze çıkacak içinden gibi geliyor haha
Nasılsın sorusuna erik gibi kütür kütür falan diycek diye gözetliyorum resmen :krizz:
Ayy sormaaa bacımm sende hiç bi diziyi sağ bırakmamışsın bu oyuncularda izliyor demekki onları örnek alıyorlar haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar