"Leyla'yı öldürüp çocuğu dereye attım"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
"Leyla'yı öldürüp çocuğu dereye attım"

Öldürülen 4 aylık hamile Leyla Algan’ın katil zanlısı olarak; sevgilisi İhsan Ayan ile babası ve 2 kardeşi gözaltına alındı

576239_detay.jpg

Bülent CİVANOĞLU - Uğur USLUBAŞ / AHT

Bursa’nın Gürsu İlçesi Cambazlar Köyü’nde 15 Kasım’da, 3 çocuk annesi Leyla Algan (28) bir armut bahçesinde boğulmuş halde bulundu. Algan’ın evden birlikte ayrıldığı 1.5 yaşındaki oğlu Gökhan ise kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, ilk olarak Leyla Algan’ın eşi Harun Algan’ın ifadesine başvurdu. Harun Algan, eşinin gece yarısı kendisi yattıktan sonra çocuğunu da alarak evden ayrıldığını söyledi.

Soruşturma sürerken HABERTÜRK’e Leyla Algan’ın ablası Çimengül Akbulut “Leyla bana 1.5 yaşındaki Gökhan’ın babasının, eşi değil eski ev sahibinin oğlu olduğunu söyledi. ‘Bana bir şey olursa sorumlusu bu kişidir’ dedi” şeklinde konuştu. Jandarma; Leyla Algan’ın sevgilisi ve 1.5 yaşındaki Gökhan’ın babası olduğu iddia edilen İhsan Ayan ile babası K.A. ve kardeşleri E.A., S.A.’yı gözaltına aldı.

TUTUKLANDI
Leyla Algan’ın kayıp olan cep telefonuyla son görüştüğü kişinin de İhsan Ayan olduğu öne sürüldü. İhsan Ayan’ın, Leyla Algan’ı öldürdüğünü itiraf ettiği; cinayetten sonra da minik Gökhan’ı olay yerine yakın yerdeki dereye canlı canlı attığını söylediği öne sürüldü. İhsan Ayan “cinayet” suçundan tutuklanırken; babası ve iki kardeşi savcılık tarafından serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri Cambazlar Köyü yakınlarındaki derede arama başlattı. Ancak Gökhan’ın cesedine hâlâ ulaşılamadı.
‘Beni tehdit etti’
Tutuklanan İhsan Ayan’ın, Leyla Algan’ın, Gökhan’ın yanı sıra karnındaki 4 aylık bebeğin de kendisinden olduğunu; bu yüzden başkasıyla evlenmekten vazgeçmesini isteyip kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Evlenmesi halinde düğün salonuna gelip herkese gerçeği anlatacağını söylediği iddia edilen Algan’a öfkelenen Ayan’ın “Gece otomobille eve gittim. Çocuğuyla otomobilime bindi. Tartıştıktan sonra boğarak öldürdüm. Eve giderken de çocuğu dereye canlı olarak attım” dediği öğrenildi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
müge anlıda bu konu vardı bence tüm suç eşinde...karısının milletle ilişkisi olduğunu bildiği halde susup üstüne karısının getirdiği parayı yerse sonuç bu olur....kocasını da atmaları lazım hapise-kizgin çocuğa üzüldüm onu yaşıyor die arıyolardı:sim3:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Eve giderken de çocuğu dereye canlı olarak attım” .... bu nasıl bir ifade yaaa.... nsıl soğukkanlılığını korumuş...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bu iki çocukta kendindenmiş büyük ihtimalle cani pislik ama kadınında suçu yok değil evlisin ne işin var elin adamıyla

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
acıdığım sadece o çocuk. günahsız bebek. kadın zaten o yolun yolcusu. tabi ölümü kimse haketmiyor o kadıda. ama en çok o talihsiz yavruya üzüldüm.
koca da herşeyi biliyordu bence. ve hala neden tutuklu değil hala anlamadım.
suçluları bilip delilleri saptırmak yalan beyanlarda bulunmaktan hapise atılmalıydı

sonra idam cezasını kaldır bu ülkede.
valla ben kalkmasına feci karşıyım.
bu pislikleri besleyecekler bizim vergilerimizle. olmaz ya olmaz.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
demin bende izledim Allah kimseyi şaşırtmasın ölmüş kadın ama doğru olsaydı gayri meşru ilşkisi olmasaymış durum vaziyet bu hale gelmezdi kurban olduğum Allah hiç bir kötülüğü kimsenin yanına kar bırakmaz ama işte bebeğe çok üzüldüm:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Allah cezasını versin bu tür pislik insanların. Cani. -kizgin-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
acıdığım sadece o çocuk. günahsız bebek. kadın zaten o yolun yolcusu. tabi ölümü kimse haketmiyor o kadıda. ama en çok o talihsiz yavruya üzüldüm.
koca da herşeyi biliyordu bence. ve hala neden tutuklu değil hala anlamadım.
suçluları bilip delilleri saptırmak yalan beyanlarda bulunmaktan hapise atılmalıydı

sonra idam cezasını kaldır bu ülkede.
valla ben kalkmasına feci karşıyım.
bu pislikleri besleyecekler bizim vergilerimizle. olmaz ya olmaz.

aynen sana katılıyorum kocası herşeyi bildiği halde hep susmuş..en büyük suçlu o...karısının başkalarıyla ilişkisine göz yumduğu için de suçlu milleti yalan ifadeyle kandırdığı için de suçlu-kizgin

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
bende yanlizca cocuklara acidim,yazik onlara,,,
kadina hic acimadim ne yalan soyliyim,,kendi sonunu hazirlamis zaten o,,,yaptigi bu gunahin bir bedeli olacakti elbet,,,ama cocuklarda bu sona ortak oldular,,cok yazik,,,,,,

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bi de geride 2 tane çocuğu kaldı onları da yurda vereceklermiş...çok acı..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
allah kahretsin o cani sizede o kisilere Allah verdi siz kimsinizde o canlara kiyabiliyorsunuz-kizgin

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ALLAH kahretsin diyorum nasıl bir vicdansızlık bu o yavrunun suçu ne çok üzüldüm masuma:mendil:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
mügenin programında canlı olarak seyrettim eşinin de allah b... versin
ihsanında b..... versin sübyandan ne istedin
harunada ceza verilmedi-kizgin-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar