Lilav Ustadan Kabak Yemegi

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
2jb2ljq.jpg

2a4tgfd.jpg

Malzemeler
4 adet kabak
3 adet domates
1 dis sarimsak
1 tatli kasigi kuru dereotu (yoksa istediginiz miktarda tazesi de olur)
1 cay kasigi pul biber
1 cay kasigi tuz
1 yemek kasigi salca
1 yemek kasigi sivi yag

Yapilisi

Once kabaklar kucuk kucuk kesilir, tencerenin altina yerlestirilir. Sarimsak,domates yemeklik dogranir, kabaklarin ustune konulur, baharat eklenir. En uste salca ve yag koyulur. Kisik ateste nadiren karistirilarak pisilir. Kendi suyunda pistigi icin cok lezzetli oluyor, o yuzden bence hic su eklemeyin. Ama sonunda susuz bir kabak yemegi olacak.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Ellerine sağlık canım, harika gözüküyor :hhhhhh:
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
kizlar katilcaktim daha var saniyordum yoksa bununla katilcaktim:gitme:
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.317
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Tarifi aldim, evde kabagim var ne yapsam diye düsünüyordum. Bunu deneyecegim. Tesekkürler canim. :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst