LiLi'nin Minik Kızının Örgü Cicileri (Küçük Hanım'ın Mankenliği Eşliğinde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ay ay biz onu yeriz annesi ama keşke yüzünüde görseydik bitanem maşallahımızıda derdik hani
Örgülerin hepside çok hoş benim de şuan elimde bana kafayı yedirten bir bolero modelim var bittiğinde paylaşırım bende canısı-hmm

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ay ay biz onu yeriz annesi ama keşke yüzünüde görseydik bitanem maşallahımızıda derdik hani
Örgülerin hepside çok hoş benim de şuan elimde bana kafayı yedirten bir bolero modelim var bittiğinde paylaşırım bende canısı-hmm

Babamız pimpirikli biraz tatlım , o yüzden maalesef foto koyarken sansür yiyoruz :) ikna edebilirsem mutlaka koyarım buraya.

Boleroyu da bekliyorum , anneme gösteririm modeli , bana model bak internetten diyip başımın etini yiyo :)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
hepsi cok güzeller, insallah yüce tanrim bana da nasip eder yavrumu hayirlisyla kucagima almayi, ve böyle cici seyler örüp giydirmeyi. :hulya:
Lillicim, kizin cok tatli. Masallah, Allah bagislasin.

Amin canım hepimizinkini inşallah , o günler de gelicek , eviniz daha da aydınlanıcak onun gelişiyle.
Teşekkür ederim.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Çok şeker olmuşlar ellerinize sağlık ama benim ilgimi bebişin yanakları ve elleri çekti :)tam öpmelik maşallah nazar değmesin ne güzelde durmuş pozlar vermiş...

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
O var ya o masum tombik melek yüzünün altında tam bir yaramaz cadı barındırıyo aslında.
Makine görürse dayanamaz hemen poz verir , büyüyünce başımıza ne işler açıcak diye düşünür dururuz bu hallerini görünce :)
Teşekkür ederim.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok güzel olmuş pançonuz ve şapkanız :kokos::kokos:

Allah sizlere bağışlasın kızınızı da. Çok tatlı maşallah

Devamını bekliyoruz:kayris:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Yavruna maşallah anneninde ellerine sağlık paylaştığın için teşekkür ederim.:bebecik-hmm

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
tatlı kızını allah bağışlasın lili,örgülerin de çok güzel emeğine sağlık canım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar