Limon suyu ve Sigara külü ile diş beyazlatma

єℓєησяα

Daimi Üye
Tepki
945
limonhn2.jpg
evdekidegisiklik05ju9.jpg

disbeyazlatmafotowj3.jpg

*MALZEMELER: Sigara külü
-Limon
-Diş macunu

*YAPILIŞI: Üç sigaranın külü üzerine cıvık olmayacak şekilde 20_30 damla limon damlatın. (1/4 limonun suyu yani) daha sonra karıştırıp dişlerinizi ovun ve diş macunu ile fırçalayın. ( bunu 2 kere üst üste yaparsanız inanılmaz beyazlıkta dişlere sahip olacaksınız)

*YARARLARI:Limon suyu dişteki kalsiyum lekesini siliyor. Kül kristalleri dişe yapışan yemek artıklarının lekelerini kaldırıyor. Diş macunu da tekrar dişe kalsiyum takviyesi yapıp boşlukları dolduruyor.

Alıntıdır..Denemedim...:saskin::saskin:

GamzeLi

Aktif Üye
Tepki
94
Kül koku bırakmaz mı ki.Karbonatta gayet güzel çıkartıor ama dilinize değdirmeyin tadı fena:böö:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
İşe yarayan bir yöntem mi acaba gerçekten?
Külü ağza sokmak iğrenç ama , sarı diş daha iğrenç :)
Diğer beyazlatma yöntemlerinin dişe zarar verdiğini okumuştum eğer öyleyse en zararsızı bu heralde.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
:sinirli:Ben denedim kızlar.Hemde bu yazıyı okumadan evvel başka bir yerde duymuştum ve yapmıştım.İnanın ben hiç memnun kalmadım.
Onun yerine kesinlikle direk karbonat yapın daha iyi:eek:ky:Tabi diş minelerine zarar vermeden,çünkü bilinçsizce yapılan fırçalama diş minelerine ve diş etlerine zarar verip sızlamaya sebep verebiliyor.:eek:ky:

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
ben limon suyuyla iki defa dişlerimi fırçaladım arkasındanda macunla fırçaladım dişlerim hem daha beyaz oldu hemde tartarları söküp attı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar