Limonlu Cheesecake
Kreması
1 tane hazır cheesecake yap poşeti
2,5 su bardağı süt
250 gr.labne peyniri
Tabanı
2 tane burçak bisküvi (200-250 gr)
75 gr erimiş margarin
2 yemek kaşığı süt
Limon sosu:1 limonun suyunu ve kabuklarını 2 su bardağı su 3 yemek kaşığı şeker 1,5 yemek kaşığı nişasta ile pişirin.Soğuduktan sonra kullanın...
Yapılışı
Taban için bisküviyi rondoya koyup çekin un gibi olunca süt ve margarini ekleyip hamur haline getirin.Malzemeyi kelepçeli kalıba yayıp iyice bastırın.
Kreması için cheesecake yap poşetini ve sütü 2 dakika mikserle çırpın.Labneyi ekleyip 1 dakika daha çırpın ve tabanın üzerine yayın.Soğuyan limonlu sosu ekleyip buzdolabında iyice soğmasını sağlayın.