Loto'dan yüksek miktarda para çıktı ne planlar yaparsınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben şans oyunları oynamıyorum olur da çıkar die çünkü haram sonuçta hiç duydunuz mu falanca zengin zamanında lotodan vurmuştu parayı diye nerde bu şans oyunu zenginleri nerde bu trilyonlar......

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben şans oyunları oynamıyorum olur da çıkar die çünkü haram sonuçta hiç duydunuz mu falanca zengin zamanında lotodan vurmuştu parayı diye nerde bu şans oyunu zenginleri nerde bu trilyonlar......

aynı sebebeten haram oldugu ıcın oynamam
ama baska turlu param olsa aılemdekı kıracıları ev sahıbı yapmak ısterdım

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
önce kendimin
sonra ailemin
ve esimin ailesinin borclarini kapatirdim
geri kalaniylada yardima muhtaclara dagitirdim
fazlada asla gözüm olmadi
ac acikta kalmiyalim sagligimiz yerinde olsun yeterki

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Şans oyunları oynamıyorum. Yılda birer kez sadece bilet ve sayısal oynarım. Zaten tutmaz:) Hazıra dağ dayanmaz o yüzden şuanki halimden memnunum:D Azıcık aşım kaygısız başım:)

Ama çıkarsa da ilk önce kimsesizlere,fakirlere ve aç insanlara yardım ederdim. Sonra lösemili çocuklar vakfına.. Geri kalanınla da çevremde kimin borcu varsa kapatırdım.

royall

Aktif Üye
Tepki
233
çıkarsa kimseyi tanımam dermişimm meselaa ben:)))))))

yok yok önce borçlarımı kapatırım,zor durumda olanlara yardım ederim,hastalara,maddi durumu olmayan çalışkan başarılı çocuklara yardım ederim....

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
en büyük hayalimi gerçekleştirirdim üniversite kurmak. aah aahhh çıkarmıki o kadar. çokmu yüksekten uçtum ne :cokkomik:

OP
R

Rosie

Misafir
ilk olarak kendi okulumu bitiririm.paranın bir kısmını aileme veririm.istanbuldan ev alırım ve dilediğim kurslara giderim oyunculuk kurslarına ki bunları yapacagım zaten onun dışında ihtiyaç sahiplerine yardım ederim bool bool alışveriş yaparım:)) ama çogunu aileme veririm tabi ki.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bende oynamam ama olsaydıda fena olmazdı:cikolata:
ev alırdım düğünümü yapardım hemen
sokak hayvanları için bi barınak kurardım
kalanıda ihtiycı olanlara -ciko

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Hiç oynamadım şans oyunu oynamayı da düşünmüyorum... Haram para çünkü. Ama çok zengin olsaydım ne yalan söyliyim ilk işim gidip çılgınlar gibi alışveriş yapmak olurdu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar