Lovely Geldi Hanım

Lovely

Yeni Üye
Tepki
21
Merhaba,

Hem kendimi tanıtayım, hem de hanımefendi.com'u tanıyayım diyerek açtım bu kalbim kadar temiz :)1:) sayfayı.

Lise 2'ye geçtim, 15 yaşımı 16 Eylül'de bitireceğim (evet, talihsizlikler dünyası, doğum günüm okulların açıldığı gün).

Kitap okumaya bayılırım, hush-hush serisi, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş, düşüş serisi, vampir günlükleri serisi, olasılıksız beğendiğim kitaplar listesinde. (Konuya Bağlantılı Not: Gece ölüsü serisini ve onun dizisi olan True Blood'u tavsiye etmem, Vampir günlüklerinin dizisini de tavsiye etmem.)

Dizi izlemekle pek aram yoktur aslında, kolay kolay takip edemem.Genelde denk geldikçe izlediğim, yapacak işim yok sendromu durumunda izlediğim Zengin Kız Fakir Oğlan var, Yalan Dünya var. Her bölümünü izlemeye çalıştığım Güneşi Beklerken ve Galip Derviş var. Yabancı dizi olarak Teen Wolf'u izliyorum.

Film izleme en en en çok yaptığım şey. En son Esaretin Bedeli'ni izledim. Imdb puanı en yüksek olan film olmasına rağmen anca şimdi izleyebildim, olsun. Tavsiye filmlerim: Dejavu, Prestij, Şeytan Marka Giyer, 3 Idiots.

Şişmanın tekiyim. 175 boyunda, 104 kiloyum, malesef filim. Şimdi diyetteyim. Hayırlısıyla hedef 60.

Kara gözlü kara saçlı, bildiğin bir Türk kızıyım.

Özet geçecek olursam: Yeni bir hanımefendi üyesiyim, memnun oldum, şimdiden hoşbuldum :sutarafa:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
Merhaba,

Hem kendimi tanıtayım, hem de hanımefendi.com'u tanıyayım diyerek açtım bu kalbim kadar temiz :)1:) sayfayı.

Lise 2'ye geçtim, 15 yaşımı 16 Eylül'de bitireceğim (evet, talihsizlikler dünyası, doğum günüm okulların açıldığı gün).

Kitap okumaya bayılırım, hush-hush serisi, uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş, düşüş serisi, vampir günlükleri serisi, olasılıksız beğendiğim kitaplar listesinde. (Konuya Bağlantılı Not: Gece ölüsü serisini ve onun dizisi olan True Blood'u tavsiye etmem, Vampir günlüklerinin dizisini de tavsiye etmem.)

Dizi izlemekle pek aram yoktur aslında, kolay kolay takip edemem.Genelde denk geldikçe izlediğim, yapacak işim yok sendromu durumunda izlediğim Zengin Kız Fakir Oğlan var, Yalan Dünya var. Her bölümünü izlemeye çalıştığım Güneşi Beklerken ve Galip Derviş var. Yabancı dizi olarak Teen Wolf'u izliyorum.

Film izleme en en en çok yaptığım şey. En son Esaretin Bedeli'ni izledim. Imdb puanı en yüksek olan film olmasına rağmen anca şimdi izleyebildim, olsun. Tavsiye filmlerim: Dejavu, Prestij, Şeytan Marka Giyer, 3 Idiots.

Şişmanın tekiyim. 175 boyunda, 104 kiloyum, malesef filim. Şimdi diyetteyim. Hayırlısıyla hedef 60.

Kara gözlü kara saçlı, bildiğin bir Türk kızıyım.

Özet geçecek olursam: Yeni bir hanımefendi üyesiyim, memnun oldum, şimdiden hoşbuldum :sutarafa:

Çok sıcakkanlısın canım benim aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle tatlım :eek:
Kendine fil falan da deme ayrıca hep beraber veririz kiloları merak etme

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Aramıza hoşgeldin canım :huhuu:Konunun orta bölümü kitap,film, sinema tanıtımı gibi olmuş biraz ama olsun bakalımilerde iyice tanışırız iyi forumlar:selam::selam:

nar-ı beyza

Daimi Üye
Tepki
1.230
Hoşgeldin canım aramıza. Kalıcı olursun inşaallah.
Ayrıca kilonu kendine dert edinip hakaret etme ben o kadar kiloyu verdikten sonra herkes verir merak etme

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
Lovely çok sempatiksin ya -ciko kendini tanıtış şeklini çok sevdim aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun :hhhhhh:

OP
Lovely

Lovely

Yeni Üye
Tepki
21
Nasıl toplu alıntı yapabileceğimi bulamadım , şöyle yapayım.

@Leonie-

Hoşbulduk, teşekkür ederim. İnsan o kadar alışıyor ki bunları duymaya, kendim söyleyeyim de kimse söylemesin kıvamına geldim malesef. :tskler:

@talya

Hobilerden bahsetme amacıyla yaptım aslında ama diğer konulara bakınca, ben çok uzatmışım anlaşılan.

@naƦ-ı ßeyza

Hoşbuldum. :panter: . Siz kaç kilo verdiniz? Biz soydan şişman olduğumuz için, kaderim oldu, yapıştı, kurtulacağım İnşallah.

@nk83

Teşekkür ederim :panter: hoşbuldum. Umarım bağım kopmaz bu siteyle :findikim:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Multi alintilari tiklayacaksin toplu mesaj icin en son alinti yapmak istedigin mesajda da alintiya tiklayacaksin. :huhuu:

Aramiza hosgeldin, kendini cok güzel anlatmissin. :selam:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
@nk83

İnşallah canım:dusun:

Alıntı yapmak istediğin mesajların
multiquote_off.gif
kısmına tıklayıp en son
reply.png
tıkla hepsi bir arada gözükür

OP
Lovely

Lovely

Yeni Üye
Tepki
21
Multi alintilari tiklayacaksin toplu mesaj icin en son alinti yapmak istedigin mesajda da alintiya tiklayacaksin. :huhuu:

Aramiza hosgeldin, kendini cok güzel anlatmissin. :selam:

Teşekkür ederim yaptım :) hoşbuldum.

İnşallah canım:dusun:

Alıntı yapmak istediğin mesajların
multiquote_off.gif
kısmına tıklayıp en son
reply.png
tıkla hepsi bir arada gözükür

Teşekkürler yaptım sonunda -ciko

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
Yanlış düşünmüşsün canım burada kimsenin öyle birşey söyleyeceğini sanmıyorum aksine herkes yardımcı olacaktır sana :eek: sık kullanılanlara ekle sitemizi:nazo: seni herzaman aramızda görmek isteriz.:hhhhhh:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Aramıza hoşgeldin,umarım bu kocaman aileyi seversin kalıcı olursun:selam::selam:

nar-ı beyza

Daimi Üye
Tepki
1.230
Kaç kilo verdin merak ettim bak :hihi:

@Leonie-

Hoşbulduk, teşekkür ederim. İnsan o kadar alışıyor ki bunları duymaya, kendim söyleyeyim de kimse söylemesin kıvamına geldim malesef. :tskler:

@talya

Hobilerden bahsetme amacıyla yaptım aslında ama diğer konulara bakınca, ben çok uzatmışım anlaşılan.

@naƦ-ı ßeyza

Hoşbuldum. :panter: . Siz kaç kilo verdiniz? Biz soydan şişman olduğumuz için, kaderim oldu, yapıştı, kurtulacağım İnşallah.

@nk83

76 kiloydum şimdi 62 kiloyum 3 kilo almam lazım
inşaallah verirsin üzülme benim de baba tarafım kilolu

OP
Lovely

Lovely

Yeni Üye
Tepki
21
Yanlış düşünmüşsün canım burada kimsenin öyle birşey söyleyeceğini sanmıyorum aksine herkes yardımcı olacaktır sana :eek: sık kullanılanlara ekle sitemizi:nazo: seni herzaman aramızda görmek isteriz.:hhhhhh:

Burada olmaz bendeki alışkanlık :)

Aramıza hoşgeldin,umarım bu kocaman aileyi seversin kalıcı olursun:selam::selam:

Hoşbuldum, şimdiden sevdim. :)

76 kiloydum şimdi 62 kiloyum 3 kilo almam lazım
inşaallah verirsin üzülme benim de baba tarafım kilolu

Nazar değmesin, çok güzel vermişsin. Ben de şimdiye kadar 10 kilo verdim, devamı olur İnşallah :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar