Lütfen YARDIIIM....

süheyla can

Yeni Üye
Tepki
1
size burda hayathikayemi anlatcam lütfen yardiminizi bekliyorum......

Bundan 6 yil önce bi erkek arkadasim vardi ilk askim tek sevdigimdi ;( üc yil beraberdik, hep beraberdik hayata ne yasadiysam ilkim hep oydu. ona cok bagliydim cok seviyorum onu ama olmadi beni terketti bi baskasi icin beni ortada
birakti. herseyi denedim geri dönmesi icin ama olmadi kullanip atti beni;(
onun yüzünden bi baskasiyla evlenmek sorunda kaldim. nasil hemen baskasini severek bi baskasila evlendin diye soracak olursaniz, ortada namuz vardi beni ortada birakip giiti. evledigim insanda beni herseyimle kabul etmisti. Evlendik ve dünyalar tatlisi kizim oldu. ama evliligimiz fazla sürmedi dogumdan bir hafta sonra ayrildik;( neden nasil ayrildik daha hayla bilmiyorum aileler yüzünden hic anlasamadilardi buda bizi etkiledi evlendigim insan terketti.
kizim 4 yasinda ve dörtsenedir kendim ve ailem büyütük ailem hep arkamdaydi, zorluklar cektim kizima hem anne hem baba oldum babasini hic görmedi babasida görmek istemyior hayatini yasiyormus ilgilenmek istemyiormus neyaziki.
Bu durama geldiysem hepsi ilk askim yüzünden, 4 sene sonra karsima cikti ilk askim ve hatasini anladi bana geri dönmek istedi sahip cikmak istedi, herseyi yapti ailemi ikna etti herkezi ikna etti ve yaptida cok seviyordum onu ama cokta kirgindim ona 25 yasindayim ve bunlarin tek suclusu oydu;(
neyse sözlendik hersey cok güzeldi kizima cok iyi davraniyordu ailemede melek gibiydi, nikahimiz oldu ogün gercek yüzünü gösterdi bana ve kizima ve aileme.
beni cok seviyormus hep öyle diyor oda tek beni sevdi bende onu hatasini anlayip geri döndü ama nikah günü beni mali gibi görmeye basladi piskopata baglamisti kendisini özgürlümü ellimden aldi abimden bile beni kiskanmaya baslamisti kardesime gidemiyordum gittimgün hep delirtirdi beni enistene söyle kuma alsin seni diye laflar söylerdi beni hep asalardi.kizlarala takilmama izin vermezti verse bile hep yanimda olurdu.
beni yedi bitirdi nikahimiz 10.1.2013 oldu ve bende 27.1.2013 bosanma davazi astim 17 gün icinde 8 kg verdim beni hasta etti.
neden bunlari yaptini bilmiyorum bende anlam veremiyorum . off onunla gercektende olmazini cok istedim ama olmadi ayrildimiz 4 gün sonra kendisine baskasini bulmus ve benim duymam icin herseyi yapiyor kizarkadasi var diye.

arkadaslar türkcem fazla iyi degil kusura bakmayin;(
BUNDAN 6 sene önce onun is yerinde calisiyordum ve benim ayliklarim hep onun bankasina gidiyordu 15.000€ yapiyor. parami da vermemisti bana.
tekrar birlesimizde onun isyerinde baslamami istemisti ve yine ve birsene ayligim onun bankasina gitmisti buda bi 16.000€ yapiyor. bunlarin hic birini bana geri vermedi. nikah günüm de bana altin takmisti 8.000€ . daha bende altinlarim onu almak icin beni mahkemeye verdi yani bukadar serefsiz bir insani sevmisim diyorum kendime;(

kalbimi tekrar yerle bir etti;(;( bana lütfen burda akil verin cok ihtiyacim var ;(

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Süheyla aramıza hoşgeldin Geçmişte yaşadıkların gerçekten üzücü ama şu an bir kızın olduğunu söylüyosun bence artık geçmişi geride bırakıp kızın ve senin için yeni bir yol çizmelisin kendine Geçmişi unutmayanın geleceği olmaz umarım güzel günler senin ve kızın için yakındadır canım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.665
Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz :eek:
Canım almanya'da yaşıyorsun anladığım kadarıyla.. Hadi ilk aşkındı falandı filandı cahildin herşey oldu bitti. Evlendin dünyalar güzeli bir kızın oldu.Onada tamam. Boşandın onada tamam. Peki ilk aşkına geri dönmeyi nasıl göze aldın ? Hiçmi içinde kötülük yoktu.. Onada tamam peki kızını hiçmi düşünmedin nasıl için aldı ? Çocuk başkasından tamam bizde sevdik bende çok sevdim ama eski maziden gelen birisi ne yazıkki eskisi gibi olmuyor hayatını mahvetmiş üzücü bir durum bunun çözümü olmaz zaman geri alınmıyor ne yazıkki... Kızını büyüt derim sadece

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
süheyla yurtdışında yaşıyorsun sanırım.
orada herşey böyle hızlı mı oluyor?
bir de paranı almadan nasıl senelerce o kişiye çalıştın? bu nasıl bir şuursuz güvenmek anlamadım cnm.
basiretin bağlanmış herhalde

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839
Aramıza hoşgeldin.
Yaşadıkların kolay birşey değil.Hayat bizlere her zaman iyi şeyler yaşama sansı vermeyebilir ama o şansı yaratmak bizim elimizde..
Anladığım kadarıyla belli bir işin var bir ev tut çocuğunuda al yanına ve yaşamına devam et elini herşeyin o insanlardan çek..
emin ol huzuru o zaman bulacaksın zamanı gelince de seni sen olduğun için seven adam gibi adam elbet karşına çıkacaktır ben inanıyorum..Geçmişi geride bırak..Önüne ve geleceğine bak

kanatsiz_angel

Aktif Üye
Tepki
140
hoşgeldin

herşeyi boşver süper harika ve senın olan bir hazınen ( kızın)var onun için her şeyi yap gerisini salla gitsin ....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar