maavera'sız olmaz kiii :)

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311
:hgeldin:hgeldin
Merhaba bayanlar.. Benide aranıza kabul edersiniz herhalde :eek:ys:
Burayı yeni keşfettim yeni bir site sanırım?.. İşyerinden buraya girebilmemede ayrıca sevindim (bir çok siteye girilmiyo yasaklı).. İsmim Demet, idare mahkemesinde katibim :) Yaş : 20 ile 21 arası bi şey :p :) Şimdiden memnun oldum -kop

demetcim hayırlı olsun

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Tekrardan :utan:

0_4595d_17c0eadb_L

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.537
Aramıza hoşgeldin bizde memnun olduk ayrıca enerjini çok sevdim -kop çokta yeni bir site değiliz canıım :D denk gelemedin herhalde ama olsun sonuçta buradasın umarım beraber keyifli zamanlar geçiririz site içinde takıldığın birşey olursa söylemen yeterli hemen yardımcı oluruz...

OP
maavera

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Aramıza hoşgeldin bizde memnun olduk ayrıca enerjini çok sevdim -kop çokta yeni bir site değiliz canıım :D denk gelemedin herhalde ama olsun sonuçta buradasın umarım beraber keyifli zamanlar geçiririz site içinde takıldığın birşey olursa söylemen yeterli hemen yardımcı oluruz...

ohooo sen birde sanal alem dışında gör benim enerjimiii -kop Memurlukta yeni bir çığır açtım hahayt :dill: Gelene gidene gülümsüyorum yanlış anlayacaklar bir gün -kop Neyse konuyu sulandırmayayım teşekkür ederim hoşbulduummmm

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Aramıza hoşgeldin canım.
2008 yılından bu yana sitemiz var canım.
Kalıcı olman dileklerimle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar