Mahmut Hoca' yoğun bakımda

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm856734.jpg

Münir Özkul'un durumu ciddiyetini koruyor. Geçtiğimiz pazar akşamı solunum yetmezliği şikayetiyle Medical Park Bahçelievler Hastanesi'ne kaldırılan 87 yaşındaki Özkul'un yoğun bakıma alınarak solunum cihazına bağlandığı belirtildi.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Uzun yıllardır kronik bronşit rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Münir Özkul'un durumu ciddiyetini koruyor" denildi.

H

Hera

Misafir
Belli bir yaştan sonra nekadar zorlaşıyor hayat vücut ne yapsan olmuyor sanırım birde ben böyle yaşlanan insanları Bebeklerin ilk doğdukları hallerine benzetiyorum bebekler minyatür versiyonları yaşlılarda iri olan versiyonları bakıma muhtaç masum hayatla olan bağı sizinle devam edebiliyor bebek gibi oluyor yüzleride

OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Belli bir yaştan sonra nekadar zorlaşıyor hayat vücut ne yapsan olmuyor sanırım birde ben böyle yaşlanan insanları Bebeklerin ilk doğdukları hallerine benzetiyorum bebekler minyatür versiyonları yaşlılarda iri olan versiyonları bakıma muhtaç masum hayatla olan bağı sizinle devam edebiliyor bebek gibi oluyor yüzleride
kesinlikle katılıyorum canım :eek:ys:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
çok severim münir özkulu allah şifalar versin. allah hepimize acısız hayırlı ölüm nasip etsin. ölümün bile hayırlısı hayırsızı var valla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar