Makarna ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları!!!

iReM

Daimi Üye
Katılım
20 Ekim 2008
Mesajlar
510
Tepki
539
Puan
93
Yaş
35
Konum
KOCAELİ
- Makarnanızın birbirine yapışmaması için, haşlama suyuna bir kaşık sıvı yağ koyun.
- Pilavınızın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu ilave edin.
- Pilavınızın daha beyaz olması için, yıkadıktan sonra üzerine birkaç damla limon sıkın.
- Pilavınızın lezzetli olması ve iyi pişmesi için, pirincinizin kırıksız ve su kaldıran cinsten olması gerekir. Baldo bu konuda gayet iyi bir seçenektir.
- Makarnanızın daha lezzetli ve besleyici olması için üzerine yoğurt, peynir, kıyma veya domates – biber – sarımsak ile hazırlanmış çeşitli soslar ilave edin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst