incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
KASEKUCHEN MİT MANDARİNEN (MANDALİNALI CHEESECAKE)
Malzemeler:
Hamuru için:
1 Yumurta
200gr. Şeker
200gr.Margarin(oda sıcaklığında yumuşamış)
1Paket vanilya
1/2 Paket kabartma tozu
350gr. Un
Üzeri için:
2 Yumurta
100gr.Şeker
1Paket vanilya
1/2 Paket vanilyalı puding tozu
500gr.Magerguark(süzme yoğurtta olabilir)
1/2 Nescafe fincanı süt
1/2 Nescafe fincanı sıvıyağ
2Küçük kutu konserve mandalina
1Paket şeffaf tart jölesi
Yapılışı:
Hamuru için olan malzemeler karıştırılıp yoğrulur yumuşak bir hamur elde edilir.
Hamur dinlenirken diğer tarafta üzerini hazırlamak için geniş bir kaba 2yumurta,şeker,vanilya,puding,guark,süt,sıvıyağ alınıp çırpılır.
Hamur açılıp kare fırın tepsisine yayılır,üzerine hazırlanan karışım dökülüp heryerine gelecek şekilde sürülür bununda üzerine suyu iyice süzdürülmüş konserve mandalinalar dizilip 170 deceli fırında 30 dk pişirilir.Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakılır.
Pastamız soğurken 1paket tart jölesi üzerinde yazıldığı gibi(kalan konserve suyuyla) hazırlanıp pastanın üzerine gezdirilir biraz dinlendikten sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun
ALINTI