Manisa'da çocuk fuhuşu operasyonu

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Bu kez kara haber Manisa’dan geldi… Siirt’te ard arda yaşanan, insanın kanını donduran tecavüz ve cinayet haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde operasyon düzenleyen ekipler, 14 ve 16 yaşında iki kız ve 16 yaşındaki bir erkek çocuğuna fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ve ayrıca cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir fuhuş çetesine yönelik olarak uzun süredir yürüttüğü istihbarat çalışması, küçük yaştaki çocukların fuhuşa yönlendirildiklerini ortaya çıkardı.

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çetenin 14 yaşındaki H.G ve 16 yaşındaki D.K adlı kız çocuklarının yanı sıra 16 yaşındaki C.P isimli erkek çocuğunu da para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Operasyonda, çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdikleri iddiasıyla yakalanan 31 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

K

karmen

Misafir
canım sıkılıyo böyle haberleri okuyunca.
aileden başlar herşey.
bir de af falan getirirler dışarı çıkar bunlarda geri.
of anam of

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Maalesef çok çirkin şeyler yaşanıyor ülkemizde. Dünden bu yana ruhum sıkıldı bu haberleri duydukça:gitme:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
sorgulanıp serbest kalırlar en kısa zamanda hep öyle olmuyor mu :kizdim:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
zerre kadar ALLAH korkusu kalmayan insan türünden herşeyi ama her şeyi beklerim ben.

annemin mi ananenin mi hatırlamıyorum ama bi lafı var dı "kork ALLAH'tan korkmayandan" die

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ayyy içim daralıyo dünkü haber zaten kanımı dondurdu bu da tüğlerimi diken diken ettim Allah yardımcımız olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar