Mankenler tok kalabilmek için ne yiyor

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Mankenler tok kalabilmek için ne yiyor

Duyunca inanamayacaksınız...

attachment.php

Eski Vogue Avustralya editörü Kristie Clements, 'The Vogue Factor' adlı kitabında mankenlerin formda kalabilmek için uyguladığı korkutucu yöntemleri yazdı. Clements, birçok mankenin zayıf kalabilmek için aç kaldığını ve tokluk hissi için peçete yediğini iddia etti.

Deneyimli editör, Marakeş'te gerçekleşen üç günlük moda çekiminde mankenlerin tek bir öğün bile yemek yemediklerini yazdı. International Business Times sitesinin haberine göre Clements, çekimin sonunda mankenlerin halsizlikten gözlerini açamadıklarını belirtti.

Moda dünyasının kirli çamaşırlarını ortaya döken Clements, 2012'de aniden Vogue dergisindeki görevine son verilmişti.

Alintidir.

Ekli dosyalar

• tumblr_mfrb4uNU0Z1qmevz7o1_500_large.jpg
    tumblr_mfrb4uNU0Z1qmevz7o1_500_large.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 146

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:ne::ne::ne::ne:peçetemi bende pamuğu duymuşdum ama peçeteyi ilk kez duyuyorum:ne::ne::ne:
Füreyacım araya ketçapı mayonezi koydunmu kaloriyi aldık ya yine kıssss:ko:ko:ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Dener miyiz hic silacim.
Dalgasindayiz sadece
Bunlari cagla sikel yesin. Victoria secret melegi olmak isteyen o..:)

Mesajı ben yazmadımki peçeteler aklını bulandırdı herhal Ferah dicekdin sanırsam:ko:kobak gördünmü daha peçeteleri yemeden aklın gitti bide yesen nolur acep:cilgindans::cilgindans::cilgindans::cilgindans:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Konudan çıkmışdım ama aklıma gelince yazmadan edemedim bu mankenler beni yesinler daha tok kalırlar maşallah kalorinin alası bende:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:nazo::nazo::nazo::nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar