Mevzu nerden açılırsa açılsın hep aynı noktaya bağlanıyor malimevlenmeden önce adamı mülakata da çağırıcaz mı peki malum ,evlilik ciddi bi iş
Valla ben aşk adamıyım
,mantık evliliğiyle hiç işim olmadı olmaz da.içinin kıpırdamadığı bi insanla ömür geçmez. Hele de yatakodasına girip hayatta sevişilmez. O iş zulüm gelir insanahadi bey bitir de gidekıyy allah muhafaza sevişmek önemli abiBi insanın eli yüzü düzgün işi maaşı kariyeri yerinde, çok iyi biri falan diye de onla evlenilmez ya. Cıks kesinlikle bana göre değilyok ya ben almiyim alana da mani olmiyim
Ahh teyzos bende öyle düşünürdüm ama namaz kılıyorum kuran okuyorum diyerek ne haltlar karıştıranları gördü bu gözler ..Valla kızlar halamdan dolayı ben korkardım evlilikten ama eşimle tanıştırıldığımda namazında biri olduğunu öğrendim ve mantıken dedim ki namaz kılan insandan zarar gelmez kabul et rabbim utandırmasın ve mekanı cennet olsun 30 sene bir kere üzmedi beni bir kez kırmadı aşk,sevgi biter bir noktadan sonra eğer saygı yoksa eşler arasında o saygıyı asla yitirmeyin
Ahh teyzos bende öyle düşünürdüm ama namaz kılıyorum kuran okuyorum diyerek ne haltlar karıştıranları gördü bu gözler ..
Namaz benim için önemli ama artık asla yeterli değil.. namazı bana mı kılıyor.. kesinlikle iyi bir insan olması...
Sorunun cevabı mantık.. mantığıma uysa ben aşık olurum