Marine edilmiş armut dilimleri (2 kişilik)
Malzemeler:
1 adet armut
6 küp rokfor peyniri
3 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı bal
Servis için marul
Hazırlanışı: Armutları yuvarlak dilimleyin. Nar ekşisini ve balı iyice çırpın (balın erimesi gerek). Hazırladığınız nar ekşisi sosuna armut dilimlerini batırın ve tost makinesinde veya ızgarada kızartın. Rokfor peynir küplerini kürdana dizin. Armutları tabağa alın, marul yaprakları ve peynirle birlikte servis yapın.
Alıntıdır!
Malzemeler:
1 adet armut
6 küp rokfor peyniri
3 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı bal
Servis için marul
Hazırlanışı: Armutları yuvarlak dilimleyin. Nar ekşisini ve balı iyice çırpın (balın erimesi gerek). Hazırladığınız nar ekşisi sosuna armut dilimlerini batırın ve tost makinesinde veya ızgarada kızartın. Rokfor peynir küplerini kürdana dizin. Armutları tabağa alın, marul yaprakları ve peynirle birlikte servis yapın.
Alıntıdır!