Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asla marka takintim olmadi
esimde ayni sekilde
bütceme uysun
yakissin
kendimi rahat hissediim yeterki
ama hicmi marka giymedim elbet giydigimde oldu
oda buffalo spor ayakkabilarim
inanilmaz rahat ettigim icin tercihimdir
yillardir biseyde olmadi
ben beyendiğim tarzıma uyan ve yakıştığını düşündüğüm herşeyi giyebilirim yeter ki bütçeme uysun çarşıdan da alırım marka da alırım marka diye alıp iki günde eskiyen şeylerim çok oldu acırım verdiğim paraya marka parası ödemek istemem yani
saka bi yana pazardanda alir giyerim
cok 3ün besin hesabini yapmam
seveyim kendimi rahat hissedeyim
ama acikcasi kücücük bir marka yazisina verilen paraya üzülüyorum ne yalan söyliim
bazı ürünlerde markayı tercıh ederım bu takıntı deılde memnunıyetımdendır yoksa ne olursa güzel olsun şık olsun ister pazar ister marka olsun farketmez
Marka takıntım şöyle var. Benim bedenim küçük olduğundan ve bana hitap ettiğinden Mango'dan vazgeçmem. Ama yeri geldiğinde pazardan da alışveriş çok yaparım.
Benimde marka takıntım yok... Giydiğimde kendimi rahat hissetmem önemli... ama dürüst olmalıyım ki; kalitesinden memnunsam ilk tercihim elbette marka olur... Marka takıntısı olanlara da hiç kızmam... Kızdığım sırf marka diye alıp palyaço gibi giyinip, bir de üstüne nüspet yapanlardır...
Hayır hıc bır zaman olmadı marka takıntım.Aksıne marka takıntısı ınsanlara sınır oluyorum.Zaman zaman kızımda oyle asılamama ragmen cevresının etkısıyle oldugunu hıssettıgımde hemen duruma el atıyorum...