Marmara'da korkutan deprem

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463

Marmara'da korkutan deprem

Saros'da 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'un yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

Deprem İstanbul, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'de hissedildi. Depremin merkez üssünün Saros olduğu bildirildi. AFAD depremin büyüklüğünün 6,2 olduğunu açıkladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, polis telsizinden "İlimizde deprem meydana geldi, ekiplerimiz duyarlı olsun" anonsu yapıldı. Bazı vatandaşlar deprem sonrası sokağa çıktı.
MİKDAT KADIOĞLU - A HABER DANIŞMANI

Deprem her zaman 17 Ağustos gibi sıcak havda değil kışın da olabilir. Bu sarsıntıyı duyunca ne yaptık? Tatbikat da olabilir. Vatandaş için en büyük korku bu öncü deprem mi diye. Öncü olup olmadığını söylemek mümkün değil. Sokağa çıkmak mantıklı değil, merdivenlerden koşmak, asansöre binmek doğru değil. Hala deprem anında nasıl davranacağımızı öğrenmiş değiliz. Önemli olan bu beceriyi kazanmış olmak. AFAD'ın 2013 yılını eğitim seferberliğine dönüştürmesi önemli bir şey. Hala merdivenlerden koşuşturuyoruz.
YÜRÜMEK DE GÜÇLÜK ÇEKTİK

Depremde panik anlarını anlattı: "Bebeğimin beşiği salladı. Panik oldum. Komşuma gitmeye karar verdim. Kapı açılmadı bir süre. Yürümek de güçlük çektik, o kadar sarsıntı vardı evin içinde."

Ayrıntılar birazdan

Sabah

OP
nk83

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşanmaz :(

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
İzmirde de hissedilmiş ama ben hissetmedim :deli:tv gördüm akşam kızım okuldan gelince söyledi sınıfta sıralar filan baya bir sallanmış..

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
Uleyn bi gaz çıkardım demek marmara sallandı heee
Bida okadar şiddetli yapmıcam :gul:
Hehe saka bir yana cok gecmis olsun canlar ben hic bisi hisetmedim :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar