masum01 Arkadaşımız Yarın Askerine Kavuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bıkmadı,yılmadı her gün geldi şafak saydı:bayrak:
Veeee o beklenen gün geldi ve artık askerimiz bugün teskeresini alıyor canlarım.
Bugün sondu ve şafak sayımı bitti..İstedimki sizlerde bu özel günümüzde mutluluğumuza ortak olun.
https://www.hanimefendi.com/mehmetcik-kosesi/5503-asker-safak-panosu-22.html#post221906
Darısı tüm asker yolu bekleyen ailelerin başına inşallah
Rabbim tüm sevenleri bir an evvel kavuştursun inşallah

:bayrak:
:bayrak::bayrak:
:bayrak::bayrak::bayrak:
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

havaifisekyq7.gif
havaifisekyq7.gif
havaifisekyq7.gif

:bayrak:
:bayrak::bayrak:
:bayrak::bayrak::bayrak:
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ŞAHMARAN :iloveyou:

Konuyu nasıl açtım bilmiyorum masum'um-hmm
Dışarı çıkmam gerekiyordu ve dışarıda eşim bekliyordu:kptmya:
Yarım kalmasın sevincimiz diye,öyle bir şevkle açtımki konuyu anlatamam sana:kupa:
Şükürler olsun ki bu sevinci bizlerede yaşattın birtanem:eek:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
BU ŞAFAĞI BURAYA KADAR BİRLİKDE GETİRDİK ÇOK TŞKR EDİYORUM ŞAHMARANCIM BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ:salincak::yandanyandan:

Canımsın sen benim:teselli:
O şafak konusunu açan nergis_20 nikli kişi benim kız kardeşim.
O da her gün geldi,burada şafak saydı aynı senin gibi,sende kız kardeşimi gördüm belki,yada onun beslediği duyguların aynısını sende de gördüm ve destek olmak istedim.Konuya yazan bir tek sendin belki ama seni hep uzaktan uzağa takip ettim.
Şimdi kız kardeşim o şafak saydığı askeri ile bir yuva kurdu,4 hafta oldu evleneli.Dilerim sende bu güzelliği taçlandırırsın.Sende gün saydığın askerin ile bir yastığa baş koyarsınız birtanem.
Sizinde sonunuz benim kız kardeşim gibi mutlu bir evlilik ile taçlanır canım benim:eek:

M

masum01

Misafir
:cak::sarilma:
Canımsın sen benim:teselli:
O şafak konusunu açan nergis_20 nikli kişi benim kız kardeşim.
O da her gün geldi,burada şafak saydı aynı senin gibi,sende kız kardeşimi gördüm belki,yada onun beslediği duyguların aynısını sende de gördüm ve destek olmak istedim.Konuya yazan bir tek sendin belki ama seni hep uzaktan uzağa takip ettim.
Şimdi kız kardeşim o şafak saydığı askeri ile bir yuva kurdu,4 hafta oldu evleneli.Dilerim sende bu güzelliği taçlandırırsın.Sende gün saydığın askerin ile bir yastığa baş koyarsınız birtanem.
Sizinde sonunuz benim kız kardeşim gibi mutlu bir evlilik ile taçlanır canım benim:eek:

ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNNN CNM BNM İNŞALLAH:kupa: DÜŞÜNMEN YETER KONUYU GÖRÜNCE ÖYLE MUTLU OLDUMKİ EMEĞİNE ELLERİNE SAĞLIK :D İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE Bİ SÜRE SONRA DÜĞÜN HABERİMİZİDE YAYINLARIZ O GÜNÜDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH

serena

Aktif Üye
Tepki
162
gözünaydın canım,insallah çok mutlu olursun ben yasamadım böyle birseyi yani eşimi beklemedim ama eminim çok zordur ama hayırlısı ile bitirmişsiniz eee artık askerinde demesin askerlik zor diye siz beraber yapmıssınız ne de olsa çokmutlu olun inşallah...:dusun::kupa::kupa::kupa:zafer senin...

ebru

Aktif Üye
Tepki
148
allah herkeze sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin kavuşanların gözü aydın

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
gözlerin aydın güzelim..bitti demek..rabbim bir daha ayırmasın:)

M

masum01

Misafir
ÇOK TŞK EDERİM KIZLAR BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM DARISI BÜTÜN ASKERLERİMİZE VE ASKER YOLU BEKLEYENLERİMİZE OLSUN İNŞALLAH BİDE SAĞ SALİM KAVUŞURSAK İNŞALLAH TAMAMDIR:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar