maviboncuk
Daimi Üye
Malzemeler
yarım kilo taze bamya
1 yemek kaşığı salça
1 adet orta boy soğan
2 adet domates
tuz karabiber pulbiber
yarım tavuk göğsü(tercihe göre tavuk kanadı ile de yapılabilir)
Hazırlanışı
Tencereye bir yemek kaşığı yağı koyarak ince doğranmış soğanı kavuralım. küçük küçük kestiğimiz tavuk etlerini soğanın yanına ekleyelim etler suyunu çektiğinde domatesleri ekleyelim. Salçasını, pul biberini ve temizleyip yıkadığımız bamyaları tencereye ekleyelim. Bamyalar biraz kavrulunca yarım limon suyu ve yeterince kaynamış suyu ilave edelim. fazla karıştırmadan kısık ateşte pişirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yarım kilo taze bamya
1 yemek kaşığı salça
1 adet orta boy soğan
2 adet domates
tuz karabiber pulbiber
yarım tavuk göğsü(tercihe göre tavuk kanadı ile de yapılabilir)
Hazırlanışı
Tencereye bir yemek kaşığı yağı koyarak ince doğranmış soğanı kavuralım. küçük küçük kestiğimiz tavuk etlerini soğanın yanına ekleyelim etler suyunu çektiğinde domatesleri ekleyelim. Salçasını, pul biberini ve temizleyip yıkadığımız bamyaları tencereye ekleyelim. Bamyalar biraz kavrulunca yarım limon suyu ve yeterince kaynamış suyu ilave edelim. fazla karıştırmadan kısık ateşte pişirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.