Medcezir (Startv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
272_medcazir.jpg

Yakında Star'da!
Med Cezir

'O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… Ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…’

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Ay Yapım’ın iddialı dizisi med cezir yakında Star TV’de ekranlara gelecek.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte 'med cezir' de yer alan diğer isimler; Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.

Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'med cezir'in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Merakla beklenen 'med cezir', yeni sezonda hayatlarımıza çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
cas.jpg

Medcezir'de Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ilk kez yan yana!

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Medcezir'in çekimlerine başlandı!

İlk kez yan yanalar!

Ünlü oyuncularin ilk kez yan yana fotoğrafları yayınlandı. Bu fotoğrafları haberin hemen sonunda görebilirsiniz.

Amerika'nın sevilen dizisi The O.C. ülkemize Medcezir ismiyle uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.

Senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın da rol alacağı dizide Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez ve usta oyuncu Can Gürzap da yer alacak.

Kuzey Güney'in senaristi Ece Yörenç'in kaleme alacağı Medcezir'de Kuzey Güney dizisinden Şebnem Dönmez ve Hazar Ergüçlü de yer alacak

KİM KİMDİR?

Çağatay Ulusoy: Yaman

Serenay Sarıkaya: Mira

Can Gürzap: Asım Şekip Kaya (Aşk)

Barış Falay: Selim

Murat Aygen: Faruk

Taner Ölmez: Mert

Şebnem Dönmez: Sude (Asude)

Metin Akdülger: Orkun (Orkunç)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
O.C.'deki Cohen ailesini benzetememişler ya :( özellikle Seth ve babası Sandy hiç olmamış :kizginasli: o ikisine bayılırdım ben

Kuzey'deki Simay'da Seth'in Türk versiyonundan (kıvırcık saçlı çocuk) büyük duruyor nasıl olacak bilemedim :sinirli:

Marissa ve Ryan'ı güzel seçmişler Çağatay ve Serenay uymuş :eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Hata sonunu bile söyleyebilirim ama izlemeyen bana uyuz olur şimdi :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Yabancı olan kesinlikle değerdi Türk versiyonunu görmeden birşey demeyeyim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
442649.jpg

90_.png

20:00
Medcezir

Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Şebnem Dönmez
Yönetmen : Ali Bilgin

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Avukat Selim Serez’le tanışır. Selim, Yaman’ın üstüne bulaşan çamurun arkasında, gelecek vaat eden bir genç adam olduğunu görür. Yaman’ı kendi gençliğine benzetir ve bu çocuğun hikayesinin, demir parmaklıklar ardında son bulmasına izin vermez. Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce ciddiye almaz, ama eve döndüğünde çıkan olaylardan sonra artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yaman daha sonra Selim’in teklifini geri çevirmez ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Bugün baktım biraz güzel bişeye benziyor :gidiyom:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Bende izledim ilk anda yabancı olanda ki kadar sıcaklık vermedi ama daha iyi olacaktır diye düşünüyorum :cay:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Dizi iyice bir açılırsa güzzel olur diye dusunuyorum bakalım ilerleyen bölümlerde görücez

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Yuhh ilk bölümlerde aşkmu olur beaa azcık heycanlandırsalardı :nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
444011.jpg

90_.png

20:00
Medcezir

Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Şebnem Dönmez
Yönetmen : Ali Bilgin

Annesinin tutuklanmasıyla, Yaman’ın hayat hikayesindeki eksik parçalar ortaya çıkar. Yaman sadece duruşuyla değil, yaşadığı acı dolu hayatla da bir şansı hak etmektedir. Bir anne olarak Ender, kalkanlarını indirir ve Yaman’a son bir şans verir. Annesi hapisten çıkana kadar, Yaman misafirleri olmaya devam edecektir. Mira, hiç beklemediği bir anda Yaman’ı karşısında gördüğünde, bitti sandığı hikayelerinin aslında yeni başladığını fark eder. Yaman ise Mira’yı ulaşılmaz bir yıldız olarak görmektedir. Serezler’in evindeki sayılı günlerinde tek amacı, annesini hapisten kurtarmaktır. Selim’in uyarılarına rağmen bu sorunu kökten çözmek üzere, üvey babası Hasan’ın karşısına çıkar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Orjinaline uymuyorlar ki şaşırdım izlerken :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar