Mehmet Öz'de kanser şüphesi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
mehmet-oz2.jpg

Mehmet Öz'de kanser şüphesi

Yalnızca Türkiye'de değil ABD'de de büyük bir üne sahip olan Türk asıllı Dr. Mehmet Öz'de kolon kanseri riski bulunduğu bildirildi.

People dergisi, sağlıklı yaşam gurusu olarak tanınan Öz'ün 50'nci yaşgününde check-up yaptırdığını ve bunun neticesinde bağırsağında bir kitleye rastlandığını duyurdu. Dergi, Öz'ün büyük bir olasılıkla kanser olduğunu ancak kesin teşhisin yapılacak detaylı tetkikler neticesinde konulacağını duyurdu.
People dergisine konuşan Öz, "Benim için sarsıcı oldu. Herşeyi doğru yaptım. Ailemde kanser geçmişi yok. Ama yine de risk altındayım" dedi.Öz ayrıca, çok gergin olduğunu belirterek, neden böyle birşeyin başına geldiğini sorguladığını da ifade etti.
Sağlıklı yaşamla ilgili çok sayıda kitap yazan Öz, bir süre ünlü talk-showcu Oprah Winfrey ile program yapmıştı ve bir süredir de kendi televizyon programını sunuyor.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Allahın taktiri demekki Allah ne yazmışsa onu görücez RABBİM şifa versin çok hastaya şifa verdi mehmet öz

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Hastalık doktor, sağlıklı yaşam dinlemiyor demek ki:kahve: Allah şifa versin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
doktor bile yakalanabiliyosa biraz da kader yani bu hastalıklara yakalanmak:gitme:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
allah şifa versin üzüldüm kaderin önüne geçilmiyor:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar