Meleğim bugün 4 yaşına basıyor teyzeleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
105ehrp.gif

4 sene öyle hızlı geldi geçti ki meleğim,ne zaman büyüdün anlamadık bile...

4sene önce bugün hastanede seni doğurmak için bekliyordum,sancılar içindeydim.:gulbis:

vdjmyq.gif

Saat 12.15 te sen dünyaya gözlerini açtın.:bebek:Mucizem dünyaya gelmişti,herşeyim,hayattaki en önemli varlığım..:panter::utan:

İyi ki doğdun meleğim:pasta,Rabbim sana hayırlı,uzun,sağlıklı,mutlu,bol kazançlı,sıkıntılardan uzak bir ömür nasip esin bitanem.Seni çok seviyorum hiç unutma olur mu biriciğim...Annen.:bebek:

i1zcxg.gif

1fa1lg.jpg
1fa1lg.jpg
1fa1lg.jpg

23wfbt.gif

14ui1s3.gif

2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif
2s623xh.gif

6sxvr5.gif

szedzq.gif

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
canım iyiki doğmuş kızın Allahım bir ömür boyu mutluluk sağlık ve başarılar nasip etsin Rabbim onu doğru yoldan ayırmasın Allahına hayırlı kul Peygamberine hayırlı ümmet anasına babasına hayırlı evlat etsin sunay teyzesi çokkk öpüyor onu:hhhhhh:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
canım iyiki doğmuş kızın Allahım bir ömür boyu mutluluk sağlık ve başarılar nasip etsin Rabbim onu doğru yoldan ayırmasın Allahına hayırlı kul Peygamberine hayırlı ümmet anasına babasına hayırlı evlat etsin sunay teyzesi çokkk öpüyor onu:hhhhhh:

Bu ne güzel bi dua Sunay ablam,inan çok duygulandırdın beni,Allah razı olsun.Biz de seni çok öpüyoruz teyzesi:eek:pucuk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Doğum günü kutlu olsun küçük prensesin inşaallah gelin olduğu günleride görürsün

İnşaallah canım,görür müyüz o günleri:)

ayy canım kocaman kız olmuş maşallah inşallah Allah ilerde kızının kocamannn bi kız olduğu güzel bi gelin olduğu zamanları da göstersin inşallah büyüdüğünde sana hayırlı bi evlat olur:panter:

Büyüdü ya İlknur teyzei,seneye okula başlicak belki

İnşaallah bitanem,o günleri görmekte nasip olur.

szj22t.png

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
4sene olmuş minik Ceren im Anneciği nin dünyasına geleli seni kollarına aldığından beri evrenin en mutlu annesi şimdi sen büyüyorsun tatlı meleğimiz Rabbim seni Anne ne ve Baban a Vatanına hayırlı bir evlat olmanı nasib eylesin Rabbim kalbinde herzaman Allah sevgisi Peygamber sevgisi Kur an sevgisini hiç eksik etmesin tatlı meleğim iyiki doğdun iyiki varsın
minik ceren:panter::panter::panter::panter:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
4sene olmuş minik Ceren im Anneciği nin dünyasına geleli seni kollarına aldığından beri evrenin en mutlu annesi şimdi sen büyüyorsun tatlı meleğimiz Rabbim seni Anne ne ve Baban a Vatanına hayırlı bir evlat olmanı nasib eylesin Rabbim kalbinde herzaman Allah sevgisi Peygamber sevgisi Kur an sevgisini hiç eksik etmesin tatlı meleğim iyiki doğdun iyiki varsın
minik ceren:panter::panter::panter::panter:

Ağlatıcaksınız bugün beni ama:sarilma::teselli:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
cerennnn teyzoşummmm:utan:
doğum günün kutlu olsun minik meleğim sağlıkla anna babanla nice sağlıklı güzel yaşlara:utan:
iyiki varsın kuzum...anneni teşvik ette sana kardeş getirsin :gul::gul:
doğum günün kutlu olsun uğur böceğim iyiki varsın:tatllim::utan:

Deli kız duaya bak,düşünüyoduk hatta var sanıyodum ama yokmuş hayırlısı canım:panter:

yavrucağının doğum günü kutlu olsun
niçe senelere sevdikleriyle birlikte

Teşekkürler canım

2yphv0w.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar