Meleğime Acil şifalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
herkese merhaba benim çok sevdiğim bu siteye girmemi sizlerle tanışmamı sağlayan canım arkadaşım hatta dostum şuan çok hasta ve sizlerle bir arada olamıyor.Düşündüm ki meleğime bir sayfa açmak istedim.Dualarınıza ve morale çok ihtiyacı var.yazılarınızı görünce moral kaynağı olacak.

Canım melek seni çok seviyorum.Allahtan acil şifalar diliyorum.Sözümü yerine getireceğim yazın yanındayım inşalah çabuk iyileş ve aramıza dön seni çok seviyorum.Esra

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Canım benim arkadaşına Allah'tan acil şifalar diliyorum..Bütün güzel dua ve dileklerimiz arkadaşın ile birlikte olsun inşallah..Bir an evvel eski sağlığına kavuşur inşallah..(AMİN)

melekkk

Yeni Üye
Tepki
7
öncelikle canım arkadaşım esraya sonrada size ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim bu bana gerçekten güzel bir süpriz ve moral oldu kanserle mücadele gerçekten zor onun için bu desteğiniz beni çok mutlu etti tek tek teşekkür ederim tamamen iyileşip sizlerle sohpet edeceğim günleri iple çekiyorum

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
öncelikle canım arkadaşım esraya sonrada size ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim bu bana gerçekten güzel bir süpriz ve moral oldu kanserle mücadele gerçekten zor onun için bu desteğiniz beni çok mutlu etti tek tek teşekkür ederim tamamen iyileşip sizlerle sohpet edeceğim günleri iple çekiyorum

Ben inanıyorumki yaşamak için çok sebebin vardır,tıpkı bizler gibi..Sevdiğin insanlar,senin için senin yanında olan birbirinden güzel insanlar..Onlar için o sevenlerin için ayakta kalmalı ve bu kötü rahatsızlıktan kurtulmalısın..ben inanıyorum ki bununda üstesinden geleceksin..
sende inan olurmu,iple çekeceğim o kötü hastalıktan arınmış bir şekilde aramızdan olman dileklerimle:eek:
İnancını hiç bir zaman kaybetme olurmu melek,her zaman dualrım arasında olacaksın..

OP
külkedisi

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
canım meleğim sen bir tanesin.Ve iyi bir dostsun iyiki tanıdım seni seni çoook seviyorum.Yüzecez eğlenecez yazın herşey gececek ve biz hayata gülerek bakacağız.Çok sevenin var hepimiz hanımefendi sitesi olarak yanındayız.Allaha emanet ol meleğim.ESRA

mhtp

Üye
Tepki
41
yüce mevlam seni sevdiğine ve sevenlerine bağşlasın allah acil şifalar versin adaşların krusun seni (melekler) inancını kaybetmedikten snra allahın izniyle yenileneceksin biz inanıyoruz sende inan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar