“meme Kanseri” Için Soyunduklarına Bin Pişman Oldular!.

Tepki
8.216
“MEME KANSERİ” İÇİN SOYUNDUKLARINA BİN PİŞMAN OLDULAR!... PEKİ AMA NEDEN?

tuba_bennu_ustsuz.jpg

CNNTÜRK'te yayınlanan Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın birlikte sundukları 'Nası Yani?' programına manken Sinem Güven ile oyuncu Burcu Kara konuk oldu. Sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunmak için soyunan Güven ve Kara, insanlara meme kanserine karşı mesaj vermek istediklerini ancak Türkiye Meme Vakfı'nın projeye sahip çıkmamasına çok şaşırdıklarını belirttiler. Burcu Kara, "Gerekmediği sürece ben kolumu bile gösterecek birisi değilim" diyerek duruma isyan ederken, annesinin de benzer bir durumla karşı karşıya olması nedeniyle insanlara mesaj vermek amacıyla bu projede yer aldığını anlattı. Kara, basında işin 'soyunma-dökülme' şeklinde yansıtılmasının da hoş olmadığını, bayan gazetecilerin bile kendilerine destek vermemesine üzüldüğünü anlattı. Sinem Güven ise basında 'soyundular' şeklinde çıkan haberleri eleştirerek, "Sanki seks kasetim yakalanmış gibi hissediyorum" diyerek, konunun aile içerisinde de sorun yarattığını belirtti. İnsanları bilgilendirmek amacıyla bir jest yaptıklarından bahseden Güven, 5-6 yıl önce de benzer bir projede yer aldığını ancak o zaman böyle yazıların çıkmadığını hatırlattı.

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
fikrete bakın fikrete ben anlam veremıyorum yaa dizide öpüşmeler boyle fotoğraflar 2 çocuk annesıne hiç yakıştıramadım herşey paramı ya fiziğimizdemı para?

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
ya ben zaten anlam veremedim illa soyunmakmı lazımdı insanların böyle bir konuya dikkatlerini çakmalari için yazık diyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar