Meral Okay Hayatını Kaybetti

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
16319872.jpg

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Meral Okay'ın vefat haberini Ali Sunal twitter sayfasından duyurdu. Sunal sayfasına "Meral ablamı Meral Okay'ı kaybettik, başımız sağolsun." yazdı.

MERAL OKAY HAYATINI KAYBETTİ / WEB TV

MERAL OKAY KİMDİR

Meral Okay, 20 Eylül 1959 tarihinde Ankara'da doğdu.

Beş yıl devlet memurluğu yapan Okay, bu süreçte Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Dünya Bankası projelerinde ve TBMM'nin Atatürk'ün 100'üncü yaşı kutlamaları çerçevesinde kurulan bir komisyonunda yer aldı. 12 Eylül döneminde Türkiye İşçi Partisi üyesi ve işyeri temsilcisiydi.

1984 yılında sinema ve tiyatro oyuncusu Yaman Okay'la evlendi. Eşi 10 yıl sonra, henüz 41 yaşındayken kanserden yaşamını yitirdi.

İstanbul'a taşınarak Günaydın gazetesinde çalışmaya başladı. Dergicilik, yayıncılık, yapımcılık, Sezen Aksu ile sahne çalışmaları yaptı, şarkı sözleri yazdı. İkinci Bahar dizisiyle ünlendi. Bir filmde yapımcılık denemesinde bulundu.

Meral Okay oyuncu olarak Bir Bulut Olsam, Alia, Beynelmilel, O Şimdi Asker, Hiçbiryerde, Koltuk Sevdası, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar dizilerinin yanısıra Seni Seviyorum Rosa filminde oyuncu olarak yer almıştı.

Okay, Yasemince, Asmalı Konak, Fedai, Bir Bulut Olsam dizilerinin senaryosunu yazmıştı. Okay son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisini senaryosunu yazıyordu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Kızlar inanmıycaksınız ama biliyormusunuz ben Meral Okayın öldüğünü akşam rüyamda gördüm:sok:sokrüyamda abim bana duydunmu Meral Okay ölmüş haberlerde söylediler diyordu bende aaa daha geçengün sezen aksu iyi olduğunu söylemişdi diyorum magazin haberinde yazık yaa diyordum sabah kalktığımda allah allha hayrolsun dedim kendi kendime sonra öğlen haberlerinde duydumki Meral Okay ölmüş :bayil:şok oldum biranda :sok:sok

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Kızlar inanmıycaksınız ama biliyormusunuz ben Meral Okayın öldüğünü akşam rüyamda gördüm:sok:sokrüyamda abim bana duydunmu Meral Okay ölmüş haberlerde söylediler diyordu bende aaa daha geçengün sezen aksu iyi olduğunu söylemişdi diyorum magazin haberinde yazık yaa diyordum sabah kalktığımda allah allha hayrolsun dedim kendi kendime sonra öğlen haberlerinde duydumki Meral Okay ölmüş :bayil:şok oldum biranda :sok:sok

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

:acep: :sok Olacakları önceden görmüşlüğün varmı sılam :sok

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aslında bu bana çok olur kızlar İzmirdeki ailemin başına nezaman birşey gelse ben rüyamda görürüm ertesi gün telefon açtığımda onlarda şaşırırlar :sokHiç unutmam birgün teyzemi rüyamda görmüşdüm teyzem telaşlı bir halde büyük kızını arıyordu bende peşinden koşturup duruyordum teyzem bu telaşın ne ne arıyorsun dediğimde bana denizi bulamayorum sen gördünmü demişdi ertesi gün yine annemi aradım anne teyzemi rüyamda gördüm böyle böyle oldu dediğimde annem sana artık birşey diyemiyorum kızım demişdi deniz dün gece evden kaçmış sevdiğine teyzen sabaha kadar perişan oldu demişdi :sok birşey olduğunda rüyalarımda malum oluyor bana ama şimdiye kadar hep ailemle ilgili birşey olduğunda görmüşdüm meral Okayı görmeme hala inanamıyorum:sok:sok

OP
E

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Allah Allah ne diyeyim ablam Rabbimin bir lütfu mu diyeyim artık bilemedim :acep:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
allah rahmet eylesin. face ayaklanmış durumda şu an yaa 1 yeni mesajınız var diye bir sayfa var. orda herkes düşman meral okaya . müslüman olmadığı için. neler neler yazıyorlar aklınız durur. çok sinirlendim yazdım ağzıma geleni ama beni hemen engellediler. ölüye sevinmek müslümanlığa yakışırmı yaa .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar