Merhaba Arkadaşlar

dnztskn

Yeni Üye
Tepki
17
İstanbul Beylikdüzü'nden herkese Merhabalar:) Ben 29 yaşındayım ve hobilerim aynı zamanda mesleğimdir de...Uzun zamandır kişisel gelişimle uğraşıyorum ve yazılar yazıyorum, derleme şeklinde eğitim sunuları hazırlıyorum bunun dışında ise takı tasarımıyla uğraşıyorum ve sporun bir çok dalıyla ilgileniyorum yoga ve meditasyon vazgeçilmezlerimden...Yakında trekking e başlama hevesindeyim.:)

Güzel paylaşımlarda buluşmak dileği ile...

Sevgiler herkese...:)

E

EylulV

Misafir
merhaba sevgili "dnztskn" aramiza hosgeldiniz.istnbl-beylikduzunde oturdugunuzu belirtmissiniz aslinda oldukca yakinmisiz =) bu arada harika bir mesleginizin oldugunu belirtmeden edemeyecegim.umarim daha nice konulara sohbetlere diyerek tekrar hosgldn =)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.721
Merhabalar,
Aramıza hoş geldiniz meleginiz çok güzelmişş oldukça zevkli olmalıdır :dusun:
Keyifli forumlar.. :huhuu:

OP
dnztskn

dnztskn

Yeni Üye
Tepki
17
Çok teşekkür ederim herkese..Paylaşımlarım çoğunlukla kişisel gelişim ve sağlıklı yaşam üzerine olacaktır. Umarım bu konularda yardımcı olabilirim okuyan herkese.:)

Eviji

Yeni Üye
Tepki
0
Selammm arkadaslaarrr!!! Ben de yeniyim buralarda..Öncelikle hepinize kucak dolusu merhabalar..Ben Sezin, 28 yasindayim ve ben de Ist.'da yasiyorum ve bir dergide calisiyorum. Meslegimi cok seviyorum :) Hepimize eglenceli ve bol bilgi alisverisi yapabilecegimiz bir forum diliyorum :)

E

EylulV

Misafir
Selammm arkadaslaarrr!!! Ben de yeniyim buralarda..Öncelikle hepinize kucak dolusu merhabalar..Ben Sezin, 28 yasindayim ve ben de Ist.'da yasiyorum ve bir dergide calisiyorum. Meslegimi cok seviyorum :) Hepimize eglenceli ve bol bilgi alisverisi yapabilecegimiz bir forum diliyorum :)

Hosgeldin Sevgili "Sezin" Kalici Olmaniz Dilegiyle Forumumuzda İyi Eglenceler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar