Merhaba arkadaşlar

Şerife Gül

Yeni Üye
Tepki
14
merhaba arkadaşlar ;
ben Şerife Gül ,22 yaşındayım evliyim ve 15 aylık oğlum var.ev hanımıyım antalyalıyım ama eşimin işi dolayısyla malatyada yaşamaktayız 4 aydır...
1 hafta önce hala olcağımı öğrenince battaniye örmeye karar verdim ve sitenizle karşılaştım.biraz karıştırdım ve tam benlik olduğunu anlayınca üye olmaya karar verdim.örgü benim herşeyim çok seviyorum örgüyü..
şimdilik benden bu kadar konuştukça birbirimizi daha iyi tanırız diye düşünüyorum

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Aramıza hosgeldiniz
Rabbim evladınızı hayırlı bi evlat eylesin doğacak yeğeninizi de sag salim sizlere kavuştursun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.665
Merhabalar,aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum :gulegule:

OP
Şerife Gül

Şerife Gül

Yeni Üye
Tepki
14
hoşbulduk :) henüz ısınma turlarındayım yardımlarınızı bekliyorum . dolu dolu sayfanız varmış daha önce neden karşılaşmadıysam artık :(

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
merhaba arkadaşlar ;
ben Şerife Gül ,22 yaşındayım evliyim ve 15 aylık oğlum var.ev hanımıyım antalyalıyım ama eşimin işi dolayısyla malatyada yaşamaktayız 4 aydır...
1 hafta önce hala olcağımı öğrenince battaniye örmeye karar verdim ve sitenizle karşılaştım.biraz karıştırdım ve tam benlik olduğunu anlayınca üye olmaya karar verdim.örgü benim herşeyim çok seviyorum örgüyü..
şimdilik benden bu kadar konuştukça birbirimizi daha iyi tanırız diye düşünüyorum

hoşgeldin canım.
nasıl yaptıysan linkli bir yazı olmuş :)

OP
Şerife Gül

Şerife Gül

Yeni Üye
Tepki
14
ay şimdi anladım pardon :) üye olduğumda mesaj gelmişti ordan girip yazdım ama nasıl bende bilmiyorum :)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
merhaba arkadaşlar ;

Aramıza hoşgeldiniz Şerife:hhhhhh:
Sende benim gibi örgü delisi isen inan seninle çok iyi anlaşacağız demektir.
Yeni doğacak bebeğinize sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi dileklerimle.
Ördüğün battaniyeyi bizlerlede paylaşırsan sevinirim.
Hatta bende bir tane örmüştüm oğluma,yapımınıda eklemiştim siteye görmüşsündür belkide:orgu:
Belki işine yarar düşüncesi ile tekrar ekleyeyim buraya umarım yardımcı olabilirim sana: Bebek Battaniyesi Adım Adım Yapılışı - Hanımefendi.com - Kadın sitesi

Birde bu var bebeğim için yaptım bunuda: https://www.hanimefendi.com/orgu-modellerimiz/37162-bebegim-icin-ordugum-bebek-battaniyesi.html

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar