Merhaba canlarım

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
618
UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZDA OLMAK O KADAR GUZELKİ ANLATAMAM ESKİ UYELER BENİ TANIR YENİLERLEDE TANISACAGIZ ARTIK BEN BURCU 5 COCUK ANNESIYIM YASADIGIM BAZI SORUNLARDAN DOLAYI ANNEMİ BABAMI KAYBEDİP SİTEDEN ANİ CIKIS YAPMISTIM AMA O DÖNEMLERDE BICIRIM SAHIM SEKERİM MAREN ABLAM DAHA ADINI SAYAMADIGIM BUTUN ARKADASLARIM YANİ AİLEM BANA COK DESTEK OLDUNUZ HEPİNİZE ÇOK TESEKKUR EDERİM VE DATLU SAPUK TEKRAR ARANIZDA:seviyorum::seviyorum:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZDA OLMAK O KADAR GUZELKİ ANLATAMAM ESKİ UYELER BENİ TANIR YENİLERLEDE TANISACAGIZ ARTIK BEN BURCU 5 COCUK ANNESIYIM YASADIGIM BAZI SORUNLARDAN DOLAYI ANNEMİ BABAMI KAYBEDİP SİTEDEN ANİ CIKIS YAPMISTIM AMA O DÖNEMLERDE BICIRIM SAHIM SEKERİM MAREN ABLAM DAHA ADINI SAYAMADIGIM BUTUN ARKADASLARIM YANİ AİLEM BANA COK DESTEK OLDUNUZ HEPİNİZE ÇOK TESEKKUR EDERİM VE DATLU SAPUK TEKRAR ARANIZDA:seviyorum::seviyorum:

HG BURCU ,KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM:confetti::confetti::confetti:

OP
datlu sapuk

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
618
tesekkur ederim canım hb bu site zaten renkli hele insanları arkadaslıkları dostlukları anlatılmaz ailem burası benim :gulsemmi::gulsemmi::gulsemmi:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

Gözüm bir yerden ısırıyor ama nerden
Çıkaramadım yahu:uyku:uyku sersemiyim sanırım ondan..
Azıcık tüyor ver sen kimdin tabi yaşta kemale erince hali ile böyle oldum işte:gozluk:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
bıcırım sekerım çıkolatam nerde maren ablam bile sak dedi tanıdı sahımm yani:nazo::saplak:

Bıcır evlendi çoluk çocuğa karıştı gelmiyor artık.
Çiko ikinci çocuktan sonra gelmez oldu.
Kalan sahalar bizimdir bizim kalacak...
Aktif arkadaşlarımız zaten gelip yazmışlar.
Bende özlüyorum ama elimden bir şey gelmiyor inan:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar