Merhaba Yeni Üye

Tepki
50
Bütün hanımefendilere merhabalar ;)))) Yeni üyeyim mesleğim işletme ve kimyager hobi olarak tasarımla uğraşıyorum.Muhteşem yüzyıl taçları tasarlıyorum kendi çapımda görmek isteyenler ................ a göz atabilirler herkesi kocamannn öpüyorum....

mebb

Yeni Üye
Tepki
17
Bütün hanımefendilere merhabalar ;)))) Yeni üyeyim mesleğim işletme ve kimyager hobi olarak tasarımla uğraşıyorum.Muhteşem yüzyıl taçları tasarlıyorum kendi çapımda görmek isteyenler ................. a göz atabilirler herkesi kocamannn öpüyorum....

hoşgeldin aramıza, keyifli paylaşımlar diliyorum:hgeldin

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kusura bakmayın ama sanki bana ürünlerinizi satmak için buraya üye olmuşsunuz gibi geliyor,ee kadınlara yönelik bir site en iyi yol..ilk merhabanızda bunu dile getirmeseydiniz keşke..

OP
Diloshumm
Tepki
50
Beni sevgiyle karşılayan tüm arkadaşlara tekrar merhaba ve teşekkür ediyorum.İnsanın sevgiyle karşılanması ne güzel -ciko

OP
Diloshumm
Tepki
50
kusura bakmayın ama sanki bana ürünlerinizi satmak için buraya üye olmuşsunuz gibi geliyor,ee kadınlara yönelik bir site en iyi yol..ilk merhabanızda bunu dile getirmeseydiniz keşke..

Merhaba kendimi anlatmaya çalıştım.Ama haklısınız böyle algılanabilir fakat insan birşeyler üretince ve bu insanlar tarafından beğenilince daha fazla insanlarla paylaşmak istiyor insan ;) Tabi ki sizin görüşünüze de saygı duyarım...

OP
Diloshumm
Tepki
50
evet canım çok zevkli hobim bu birde insanları mutlu etmek daha çok hoşuma gidiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar