Merhaba

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Aramiza hosgeldiniz.
Mesajinizi konu olarak actim.
Buradan arkadaslar merhabanizi daha iyi görür. :hhhhhh:

OP
H

hepyanlız

Yeni Üye
Tepki
3
sesimi duyan var mı bilmiyorum ama genede yazıcam, ben 28 yaşında bir kızım? bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, boyum 1,58 kilom 60 civarı, yanağımda ve dudağımda çocukken geçirdiğim ev kazasından dikiş izleri var.saçlarım kupkuru ve hiçbir zaman şekle girmiyor. yanlız gözlerimin güzzel olduğunu söylerler, neşesiz, somurtkan ve agresif bir karakterim. Çok istemem rağmen hem ruhsal sorumlarımdan hemde maddi durumlarımdan okuyamadım. girdiğim iş yerlerde çok becerikli ve arkadaş canlısı olmadığımdan çok sevilmedim. Agresifliğim nedeniyle hep eleştirildim. kendimi bildim bileli yanımdaki insanları kıskanıyorum, sevgilisi olan, iltifatlar alan evlenen insanlar, şimdi bu insanlar çocuk sahibi oluyor çoğalıyor. bense yapayanlızım. bir kaç arkadaşım vardı onlarada eroin gibi bağımlıydım onlarda sıkıldılar benden görüşmek istemiyorlar artık. birtek 63 yaşında bir annem ve karakteri bana benzeyen bir kardeşim var. onlar bile benden sıkıldı. geçen yıl çalıştığım yerdeki patronuma aşık olmuş onunda içten içe beni sevdiğine kendime inandırmıştır. Ancak işler bozuldu ... bir yönetici ile girdiğim anlaşmazlık nedeni ile bana tavır aldılar ve işten tazminatımı almadan çıkmam için uğraştılar benimle, biraz dayandım ama zaten az olan maaşıma zam yapmadıklarında sinirle istifa ettim. tam 7 ay önce... büyük bir borç ile yapayanlız meşgalesiz kaldım... çok derin bir bunalıma girdim... intihar ettim ama bileğimi iyi kesememişim 4 saat bekledikten sonra annem beni doktara götürdüğ.... daha sonra yalvararak eski çalıştığım yerlerden birinde bir iş buldum. aslında bana burda iyi davranıyorlar, uzak duruyorlar birazda, ne kadar saklamaya çalışsanda insanlar anlıyor tuhaf olduğunu... onlarla konuşmaya eğlenmeye çalışıyorum ama beceremiyorum.... kıskançlık sorunuma birde filkm asresleri mankenler girdi... akşama kadar onların resimlerine bakıp kıvranıyorum ben neden onlar kadar güzel değilim diye.... dine yöneldim namaz kılıp dua ediyorum allahım beni bu kıskanlık belasından kurtar diye ama dayanacak gücüm kalmadı... sürekli başkalarını düşünüp ne kadar mutlular, güzeller harikalar diye kıvranıyorum uykumda bile... tekrar kendimi öldürmeyi düşünüyorum.. günah olması beni durduruyor sadece... annemde ölünce yapayanlız ne yapacaımı bilmiyorum.... böyle bir insan olduğum için utanıyorum kendimden... bana yardımı olur mu bilmyorum ama ne olur bi şeyler yazın bana.. birilerine çok ihtiyacım var

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bence hemen psikolojik destek alin.
Kimse cirkin degildir.
Intihar etmeyide aklinizdan bir daha gecirmeyin, herkesin hayati kendine.
Siz kendinizi seveceksinizki etrafinizdaki insanlarida sevin.
Kiskanclik kötü bir duygu, kiskanarak zaman kaybediyorsunuz.
Bence kendinize bakmaya baslayin, kendinizdeki güzellikleri görün.
Ve mutlaka ilgili bir doktora basvurun.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aramiza hosgeldiniz
bende sadiye ablama katiliyorum
psikolojik bir yardim ve bir kuaforun halledemeyecegi sorunlar degil sorunlariniz kimse cirkin degildir
intihari sakin aklinzdan gecirmeyin hem affi yok hem de o can size emanet verilmis
bu arada kararkterinizin sorunlarini biliyosunuz bu sorunlarin etrafinizdaki insanlari ittigini de bu sorunlari astiginizda ben inaniyorum ki yalnizlik cekmeyeceksiniz
mutlaka bir uzmanla gorusun derim ben

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Aramiza hosgeldin sen ne kadar cirkinim bile desen kendine biraz baksan ne kadar güzel oldugunu anlarsin.
Seninde kismetin gelince herkes gibi evlenip yuva sahibi olursun hayirlisiyla hic birseyin acelesi yok.
Bu arada bende arkadaslarima katiliyorum bende 3 dogum yaptim ve artik cocuklara yetemedigim zamanlarda psikolojik destek aldim inan rahatliyor ve kendine olan güvenini kazaniyorsun.
Bir dahada sakin ama sakin intihari düsünme yasam herseye ragmen güzel ve bize emanet edilen cani ancak Allah almalidir.
Kendini yalniz hissettiginde burda yazisir birazda olsa meskale olur sana.

OP
H

hepyanlız

Yeni Üye
Tepki
3
hepinize çok teşekkür ederim çok duygulandım ve mutlu oldum. psikolojik destek almayı bende çok istedim ve defalarca denedm ancak Burası türkiye, benim maaşım randevu bile almaya yetmiyor malesef, devlet hastanelerini denedim onlarda ilaç verip gönderiyorlar....

bu sorunlarla nasıl başedeceğim bilmiyorum, bu yaşıma kadar kurduğum hayal dünyası ile idare ediyordum ama oda başıma yıkıldı.... artık hayal bile kuramıyorum.. allaha isyan etmek istemiyorum ama bir ,insanın hayatı bu kadar mı berbat olur.. ve elbette biliyorum benden daha kötüler var ama hani insan çevresi kadar bilir ya hayatı.. işte bende kendi çevremdekiler kadar biliyorum,, ya biri çok güzeldi mutlu etti çevreden aldığı ilgiyle, ya birinin ailesi çok iyiydi destek oldu bi yerlere geldi öle böle, ya birinin karşısına kahramanı çıktı elinden tuttuu... bende yıllarca izledim... umutla heyacanla benim hayatıma da bir gün bir mucize doğacak diye ... ama olmadı :(

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kendinden daha mutlu olanlara bakmak yerne senden daha caresiz olan insanlara bakmani tavsiye ederim canim

bu yasamayi istedigin seyler zamanla olucak seyler herseyden once nasip kismet ama istedigin sey hemen olmuyo diye umutsuzluga kapilma Cenab-i Hak vaktini tayin etmistir elbet

sen guzel degilim diye yakiniyosun ki bu bana gore yanlis eminim cok guzelsindir lilavimin da dedigi gibi biraz bakimla daha da guzel olursun
ama guzellik de hersey degildir bunu unutma insanin disi guzel olcagina ici guzel olsun derler bizim orda onemli olan insanin huyu
guzellik bir sekilde dunya guzeli de olsan gecip gidiyor bunu unutma
sagligin sihhatin yerinde buna sukur canim benim

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ah canım öyle mucizeler bekleyerek ömür yaşanır mı ? Kendi hayatının mucizesini kendin yaratsana beklemek yerine. :eek:pucuk:
Devlette olsa bir doktora görünmek senin için faydadır. Kendini kötü hissetmene sebep olan şeylerle başa çıkmayı öğrensen yeter , stres insanı yer bitirir aynalara küsmene sebep olan da o , yoksa mutlu olmayı öğrenebilsen birşeyler başarmaya başlasan aynalardaki görüntünün de hiç düşündüğün gibi olmadığını görüceksin zaten.
Sen kendini çirkin görürsen başkaları da çirkin görür , sen kendine saygı göstermezsen başkaları hiç göstermez. Kıskanmak yerine imrenmek sözcüğünü kullanmakla başla mesela :gulegule:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Öncelikle hoşgeldin aramıza artık yalnız değilsn bizler varız bende yeniyim ama bu forum sımsıcak çirkinim diye kendini yargılama çünkü insan yaratılmışların en üstünü en azından saglıklısın hem tıp ilerledi herşeye çare var bence kendini yargılayıp başka hatalara sürüklenme rabbimdende ümidini kesme .....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bence sen baskalarini takip ediyorsun ve kendi hayatini kaciriyorsun.
Artik o, bu demekten vaz gecip ben demelisin.
Ilk önce sanssiz olmadigini ve cirkin biri olmadigini anlamalisin.
Kendine zaman ayir, kendin icin birseyler yap.
Bazi seylerin farkindasin, tersini yapmayi dene.
Insanlara kiskanarak degil, severek bak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar