Merhaba :)

Tepki
46
Selam ben GümüşKız'. Asıl adım Nur. Kocaeli'de yaşıyorum. Bu forumu yemek tarifleri ararken buldum. Aileme özel bir sürpriz için. Ve hoşuma gitti kayıt oldum. Kitap okumak - yemek pişirmek en büyük tutkum. Ve sonra da yazı yazmak geliyor tabii. Bir de kız kardeşimle oyun oynamak .. :savasciasli: Dans etmek :huri: :D Neyse bu kadar hobi yeter. :D

'Iım,şey' dememe çok sinir olurlar arkadaşlarım - ailem ve ben onları kızdırmayı sevdiğim için sürekli 'Imm,şey' derim. Bu yazıyı okuduğunuz da aklınızda 'Bu kız deli galiba.' diye soru işaretleri oluşabilir. Ama siz sakın korkmayın deli falan değilim been.! 55: :D

En büyük korkularım şimşek çakması ve gök gürültüsüdür. Öyle günler de adım atmaya bile korkarım.

Tanıştığım insanlara çabucak ısınırım. Ve sürekli gülümserim. Özellikle kendini kötü hissedenleri mutlu etmekte üstüme yoktur.

Bu forum da umarım kalıcı olurum .. kaaac Kaçıp gitmem inşallah :)

- Sevgilerle.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Aramıza hoşgeldin kendini çok hoş tanıtmışsın :sirin: yaş ufak sanırım yanılıyormuyum Merak ettim ne tür yazılar yazıyorsun
read2.gif
Bu arada Kitap Kurdu bölümümüz hoşuna gidebilir bakmanı tavsiye ederim :uc:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Selam ben GümüşKız'. Asıl adım Nur. Kocaeli'de yaşıyorum. Bu forumu yemek tarifleri ararken buldum. Aileme özel bir sürpriz için. Ve hoşuma gitti kayıt oldum. Kitap okumak - yemek pişirmek en büyük tutkum. Ve sonra da yazı yazmak geliyor tabii. Bir de kız kardeşimle oyun oynamak .. :savasciasli: Dans etmek :huri: :D Neyse bu kadar hobi yeter. :D

'Iım,şey' dememe çok sinir olurlar arkadaşlarım - ailem ve ben onları kızdırmayı sevdiğim için sürekli 'Imm,şey' derim. Bu yazıyı okuduğunuz da aklınızda 'Bu kız deli galiba.' diye soru işaretleri oluşabilir. Ama siz sakın korkmayın deli falan değilim been.! 55: :D

En büyük korkularım şimşek çakması ve gök gürültüsüdür. Öyle günler de adım atmaya bile korkarım.

Tanıştığım insanlara çabucak ısınırım. Ve sürekli gülümserim. Özellikle kendini kötü hissedenleri mutlu etmekte üstüme yoktur.

Bu forum da umarım kalıcı olurum .. kaaac Kaçıp gitmem inşallah :)

- Sevgilerle.

Aramıza hoşgeldiniz.
Kendinizi nasıl da güzel ifade etmişsiniz,hitap şeklinize bayıldım.
Çok marifetli bir aşçı olacaksınız ileride ben inanıyorum.
Kaçıp gitmeyin lütfen,hep bizlerle olun.Çünkü sizin gb samimi,güler yüzlü konuşkan arkadaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açıktır.
Tekrar görüşmek dileğiyle:eek:

OP
G
Tepki
46
Teşekkürler arkadaşlar. :) Evet yaşım küçük :bitter:
Ama çoğunlukla yaşımdan daha olgun tavırlar gösterdiğim söylenir. :) Ya aslında her tür yazı yazabilirim :findikim: Forumu inceleme vaktim fazla olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hitap şeklimi beğendiğiniz için sağ olun. Çünkü bazı tiplemeler beğenmiyor.

- Neyse iyi geceler ve hayırlı bayramlar. :):eek:pucuk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aramıza hoşgeldin Gümüş kız kendini nekadar güzel ve içten tanıtmışsın sitemizde kalıcı olmanı temenni ederim senin gibi içten ve sıcak kişilere kapımız herdaim açık canım :elif::elif::elif:Kendini tanıtırken kitap okumayı çok sevdiğini söylemişsin bilmiyorum gördünmü sitemizde moderatör arkadaşlarımızın yazdığı hikayeler var okumak istersen linke
https://www.hanimefendi.com/hikayelerimiz-ve-romanlarimiz/62601-bir-tutam-ask.htmltıklayabilirsin canım eminim çok hoşuna gidecekdir oldukca güzel ve bir okadar komik bir aşk hikayesi bunu haricinde başka hikayelerimizde var onlarında linklerini verebilirim istersen:huhuu:Yardımcı olmamızı istediğin her ne olursa çekinmeden sorabilirsin:sirin::sirin:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aramıza hoşgeldin Gümüş kız kendini nekadar güzel ve içten tanıtmışsın sitemizde kalıcı olmanı temenni ederim senin gibi içten ve sıcak kişilere kapımız herdaim açık canım :elif::elif::elif:Kendini tanıtırken kitap okumayı çok sevdiğini söylemişsin bilmiyorum gördünmü sitemizde moderatör arkadaşlarımızın yazdığı hikayeler var okumak istersen linke
https://www.hanimefendi.com/hikayelerimiz-ve-romanlarimiz/62601-bir-tutam-ask.htmltıklayabilirsin canım eminim çok hoşuna gidecekdir oldukca güzel ve bir okadar komik bir aşk hikayesi bunu haricinde başka hikayelerimizde var onlarında linklerini verebilirim istersen:huhuu:Yardımcı olmamızı istediğin her ne olursa çekinmeden sorabilirsin:sirin::sirin:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Ama çoğunlukla yaşımdan daha olgun tavırlar gösterdiğim söylenir. :) Ya aslında her tür yazı yazabilirim :findikim: Forumu inceleme vaktim fazla olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hitap şeklimi beğendiğiniz için sağ olun. Çünkü bazı tiplemeler beğenmiyor.

Arayıp bulamadığın konularda yada takıldığın yerlerde bizlere sorabilirsin severek yardımcı oluruz canım :cak: Sana da hayırlı bayramlar :hhhhhh:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

Sana da hayırlı bayramlar canım.
Ne kadar çok vakit geçirirsen formu kullanmayı daha çabuk kavrar ve bizleride daha da yakından tanıma fırsatın olucaktır.
Yine bekleriz.:sevindirikasli:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz benim de 14 yaşında buraya üye olan yeğenim var Nida33 nicki :) Eğer yaşlarınız yakın ise arkadaş olabilirsiniz 55:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Aramiza hosgeldin canim :elif: kendini tanitisina bayildim
yasim kucuk diye uzulme biz bazen cocuktan beter oluyoruz emin olabilirsin :kahkaha:
sen takildigin yerde sor hizir gibi yetisiriz Allahin izniyle :eek:pucuk:

OP
G
Tepki
46
Biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz benim de 14 yaşında buraya üye olan yeğenim var Nida33 nicki :) Eğer yaşlarınız yakın ise arkadaş olabilirsiniz 55:

Aaa evet süper olur çünkü yaşımız aynı -kop -kop -kop :) Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten. Hitap şeklimi de sevdiğiniz için sağ olun . Dediğim gibi yazdığım yazılarda da bazen böyle kullanıyorum ama beğenmiyorlar. Hepinize tekrardan teşekkür ederiim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar