Selam ben GümüşKız'. Asıl adım Nur. Kocaeli'de yaşıyorum. Bu forumu yemek tarifleri ararken buldum. Aileme özel bir sürpriz için. Ve hoşuma gitti kayıt oldum. Kitap okumak - yemek pişirmek en büyük tutkum. Ve sonra da yazı yazmak geliyor tabii. Bir de kız kardeşimle oyun oynamak .. :savasciasli: Dans etmek Neyse bu kadar hobi yeter.
'Iım,şey' dememe çok sinir olurlar arkadaşlarım - ailem ve ben onları kızdırmayı sevdiğim için sürekli 'Imm,şey' derim. Bu yazıyı okuduğunuz da aklınızda 'Bu kız deli galiba.' diye soru işaretleri oluşabilir. Ama siz sakın korkmayın deli falan değilim been.! 55:
En büyük korkularım şimşek çakması ve gök gürültüsüdür. Öyle günler de adım atmaya bile korkarım.
Tanıştığım insanlara çabucak ısınırım. Ve sürekli gülümserim. Özellikle kendini kötü hissedenleri mutlu etmekte üstüme yoktur.
Bu forum da umarım kalıcı olurum .. kaaac Kaçıp gitmem inşallah
- Sevgilerle.
'Iım,şey' dememe çok sinir olurlar arkadaşlarım - ailem ve ben onları kızdırmayı sevdiğim için sürekli 'Imm,şey' derim. Bu yazıyı okuduğunuz da aklınızda 'Bu kız deli galiba.' diye soru işaretleri oluşabilir. Ama siz sakın korkmayın deli falan değilim been.! 55:
En büyük korkularım şimşek çakması ve gök gürültüsüdür. Öyle günler de adım atmaya bile korkarım.
Tanıştığım insanlara çabucak ısınırım. Ve sürekli gülümserim. Özellikle kendini kötü hissedenleri mutlu etmekte üstüme yoktur.
Bu forum da umarım kalıcı olurum .. kaaac Kaçıp gitmem inşallah
- Sevgilerle.