Merhaba

esr@

Yeni Üye
Tepki
8
nerden başlasam diye düşünüyorum klasik olacak ama evliyim çocuklarım var hayatıım sıkıntılı geçiyor ama mutluyum yaşamayı seviyorum ölmeyede niyetim yokk birgün bir yerlerde olacam uzaklarda ama mutlu esra olacak ogün için çalışmalıyım çabalamalıyım uyku sorunum var yıllardır ilaçlar beni mışıl mışıl uyutuyor öfkem içimde saklı dışarı çıkmamalı zarar vermemeliyim kendime ben hep mutlu olacam buna inanıyorummm ve şu an oğlum ladesta beni yenmek için uğraşıyor yemeyecemm oleyyyyyyyyy bunları yazarken lades yaptımmm oleyyyy işte küçük bir mutluluk akşam 9.30 da uyumuş oluyorum genelliklee.her yeni gün yeni bir başlangıç oluyor benim içinn

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
hayatın pozitif yönlerini de görmen güzel ,sıkıntılarını ,sevinçlerini paylaşmak biraz olsun kafanı dağıtmak için biz burdayız ...hepimiz öyle yapmıyormuyuz aslında ..güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle hoşgeldiniz:)

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aramıza hosgeldınız
hayatın pozıtıflıklerını de gorebılmenız cok guzelhepımızın yasamında sıkıntıları var malesef ama snucta ımtıhan dunyası degıl mı sınanıyoruz bır sekılde onemlı olan Allahın ıznıyle ımtıhanları atlatıp buna da sukur dıyebılmek bence :tskler:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
hoşgeldin esra,
hangimizin hayatı sıkıntılı geçmiyor ki?
ama arada mutlu da olabiliyorsak o mutlu anlar için yaşamaya değer...

OP
esr@

esr@

Yeni Üye
Tepki
8
hepinize teşekkür ederim buıgün sabah emine adlı arkadaşımla büyük çamlıca tepesine çıktık sabah olduğundan sessizdi iyi geldi bana sohbet ettik mutsuzluğum biraz azald artık resim kursuna gidememek beni çok üzüyor arda arkadaşlarım vardı hocam vardı ne yapalım hayat bu hep mutlu olunmuyor üzüldüğüm şey gidememenin dışında gidememek zorunda bırakılmakk:rujsigara:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Aramiza hosgeldiniz :hhhhhh:

Bende simdi yazi boyutunuzu kücültebilir misiniz diye yazacaktim :)
Hanımefendi.com - Kadın sitesi
Suraya bir tiklar misin acilacak mi?
Olmazsa Profilim´e tikla ve oradan Ayarları Değiştir´den yapabilirsin.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
nerden başlasam diye düşünüyorum klasik olacak ama evliyim çocuklarım var hayatıım sıkıntılı geçiyor ama mutluyum yaşamayı seviyorum ölmeyede niyetim yokk birgün bir yerlerde olacam uzaklarda ama mutlu esra olacak ogün için çalışmalıyım çabalamalıyım uyku sorunum var yıllardır ilaçlar beni mışıl mışıl uyutuyor öfkem içimde saklı dışarı çıkmamalı zarar vermemeliyim kendime ben hep mutlu olacam buna inanıyorummm ve şu an oğlum ladesta beni yenmek için uğraşıyor yemeyecemm oleyyyyyyyyy bunları yazarken lades yaptımmm oleyyyy işte küçük bir mutluluk akşam 9.30 da uyumuş oluyorum genelliklee.her yeni gün yeni bir başlangıç oluyor benim içinn

Hepimiz bir yerlede bir şekilde hayatımızı daim ettiriyoruz ve bir şekilde küçük şeylerden de olsa mutlu olmaya çalışmıyor muyuz zaten..
Önemli olan her sabah mutlu uyanmak sabaha..Geceleride huzurlu bir şekilde uyumak değilmidir hayat..
Birden şair ruhum çıktı yazdıklarınız karşısında.
Aramıza hoşgeldiniz:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar