Merhaba

çitlenbikk

Daimi Üye
Tepki
365
selam hanımefendi.com'un sevgili hanımefendileri,

evdeki eski makine hiç verimli değil 60 yılı devirmiş anneden bana kaldı
dün itibariyle kendime bir dikiş makinesi aldım ve daha önce aldığım kumaşları
değerlendirmek istiyordum dikişe merakım var ama çok amatörüm bugün internetten nasıl faydalanabilirim diye düşündüm aynı zamanda iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan vede emekli olduktan sonrada çalışmaya devam ettiğimden pek zamanda yok ama yinede bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor.
sabahleyin blüz kalıpları ve modelleri ararken bir tıkla hanımefendi com. dayım satırları okurken güzel bir siteye benziyor şuraya üye olayım dedim ve işte burdayım.aranıza istanbuldan katıldım umarım güzel dostluklar kurarım.
Bu site için emeği geçen herkese ve sevgili üyelere şimdiden teşekkürler.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Çok iyi yapmışsınız aramıza hoşgeldiniz umarım bizlerle beraber keyifli vakitler geçirirsiniz :hhhhhh:

Herhangi bir konuda destek isterseniz söylemeniz yeterli hepimiz size yardımcı olmaya çalışırız :sirin:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Çok iyi yapmışsınız aramıza hoşgeldiniz umarım bizlerle beraber keyifli vakitler geçirirsiniz :hhhhhh:

Herhangi bir konuda destek isterseniz söylemeniz yeterli hepimiz size yardımcı olmaya çalışırız :sirin:

bu sitenin daha doğrusu burdaki üyelerin en çok bu yönünü seviyorum yardım sever olmaları

OP
çitlenbikk

çitlenbikk

Daimi Üye
Tepki
365
sevgili arkadaşlar cana yakın davranışınız paylaşımcı ruhunuz, hoşgeldiniz mesajlarınız için hepinize çok teşekkürler, bir çok konuda tecrübeli olmasamda benimde elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz herkesin kendine has bir becerisi, kabiliyeti mutlaka vardır.hepinize kucak dolusu sevgiler güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle:sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar