çitlenbikk
Daimi Üye
selam hanımefendi.com'un sevgili hanımefendileri,
evdeki eski makine hiç verimli değil 60 yılı devirmiş anneden bana kaldı
dün itibariyle kendime bir dikiş makinesi aldım ve daha önce aldığım kumaşları
değerlendirmek istiyordum dikişe merakım var ama çok amatörüm bugün internetten nasıl faydalanabilirim diye düşündüm aynı zamanda iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan vede emekli olduktan sonrada çalışmaya devam ettiğimden pek zamanda yok ama yinede bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor.
sabahleyin blüz kalıpları ve modelleri ararken bir tıkla hanımefendi com. dayım satırları okurken güzel bir siteye benziyor şuraya üye olayım dedim ve işte burdayım.aranıza istanbuldan katıldım umarım güzel dostluklar kurarım.
Bu site için emeği geçen herkese ve sevgili üyelere şimdiden teşekkürler.
evdeki eski makine hiç verimli değil 60 yılı devirmiş anneden bana kaldı
dün itibariyle kendime bir dikiş makinesi aldım ve daha önce aldığım kumaşları
değerlendirmek istiyordum dikişe merakım var ama çok amatörüm bugün internetten nasıl faydalanabilirim diye düşündüm aynı zamanda iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan vede emekli olduktan sonrada çalışmaya devam ettiğimden pek zamanda yok ama yinede bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor.
sabahleyin blüz kalıpları ve modelleri ararken bir tıkla hanımefendi com. dayım satırları okurken güzel bir siteye benziyor şuraya üye olayım dedim ve işte burdayım.aranıza istanbuldan katıldım umarım güzel dostluklar kurarım.
Bu site için emeği geçen herkese ve sevgili üyelere şimdiden teşekkürler.