Merhabalar

OP
S

serra

Aktif Üye
Tepki
193
:protesto::protesto:Tekrardan merhaba arkadaslar.Tanisalim Kaynasalim diyorsunuz ama,hic birinizdende, bir hos geldin mesaji almadim. Hicte iyi bir ev sahibi deyilsiniz. ÜZGÜNÜM.:kizdimama::kizdimama:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Merhabalar Serra'cım ayrı bir konu açmazsan kimse seni göremez,ilk merhaba mesajın arada kaynayıp gider.
Senin mesajlarını toplayarak adına ait bir konu açtım https://www.hanimefendi.com/merhabalar-t7377.html?t=7377 Merhabalar başlığı adı altında.
Bundan sonra misafir perverliğimizi göstereceğiz ve gösterecektir arkadaşlarım.
Aramıza hoşgeldin canım.Kalıcı güzel paylaşımlara:cicek:

OP
S

serra

Aktif Üye
Tepki
193
:iloveyou::sarilma:Merhaba Sahmaran, ilgin icin tesekkürler ,canim hakikaten alinmistim.Eh benim yasimdaki ,bir bayanin kaprisini ,mazur görürsünüz diye ümit ediyorum.SEVGILER.:cak::cak:

OP
S

serra

Aktif Üye
Tepki
193
:rose:Merhaba niha55 hos buldum tesekküler :rose:,canimCOLOR]-ayse-ayse-ayse-ayse

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
:iloveyou::sarilma:Merhaba Sahmaran, ilgin icin tesekkürler ,canim hakikaten alinmistim.Eh benim yasimdaki ,bir bayanin kaprisini ,mazur görürsünüz diye ümit ediyorum.SEVGILER.:cak::cak:

İnan yazdığım mesajı yaşına bakmadan yazmıştım Serra ablacım..:saskin:
Alınganlıkta yakışırmış benim ablama.
Malum bir bayramdan çıktık herkez tatil dönüşünde..
Bak bu vesile ile büyüğüm olarak Serra ablamın ellerinden öpüyorum ve geçmiş bayramınıda kutluyorum:eek:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
:rose:Merhaba niha55 hos buldum tesekküler :rose:,canimCOLOR]-ayse-ayse-ayse-ayse

Serra ablacım çok özür yaşını bilemediğim için serra diye hitap ettim yazılanları tekrar okuyunca yaşına bi bakim dedim ve öğrendimki sen ablamızmışsın tekrar hoş geldin ablacım.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
serra hanım aramıza hoşgeldın burası tam bir dosluk yuvası merak etme şahında dedıyı gıbı bayram sonrası yorgunluk güzel paylaşımlar

OP
S

serra

Aktif Üye
Tepki
193
:utandim::utandim:Nasil tesekkür edecegimi bilemiyorum ,beni cok mutlu ,etiniz gönlümü aldiniz.ALLAH_ta sizi mutlu etsin.Benden size ,kucak dolusu .......SEVGILER.....:utandim::utandim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar