Merhabalar

EyMeNiX

Yeni Üye
Tepki
19
merhaba arkadaşlar,bu siteyi hasbelkader jöle yapımı tarifi ararken buldum :) site hoşuma gitti ve biraz önce de üye oldum, eymen oğlumun ismi, bu sebeple de eymenix olarak nick aldım, 12 yıllık evliyim, uzun zamandır kadın sitelerine girmiyodum, bir dönem hiç çıkmazdım, daha sonra hayat meşgalesi derken herşey unutuldu, beni de aranıza alırsınız umarım, herşey gönlünüzce olsun, geçmiş bayramınız da kutlu olsun bu arada ;)

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
armıza hoşgeldin sefalar getirdin canım evladını RABBİM bağışlasın çok tatlı olmuş nick isminde çok yakışmış seninde geçmiş bayramın kutlu olsun seneye de kavuşdursun RABBİM İNŞALLAH

OP
EyMeNiX

EyMeNiX

Yeni Üye
Tepki
19
armıza hoşgeldin sefalar getirdin canım evladını RABBİM bağışlasın çok tatlı olmuş nick isminde çok yakışmış seninde geçmiş bayramın kutlu olsun seneye de kavuşdursun RABBİM İNŞALLAH

Merhabalarrr:sevindirikasli:
Aramıza hoşgeldiniz:utan:

aramıza hosgeldınız
sızın de gecmıs bayramınız mubarek olsun :utan:
nıck de hosuma gıttı havalı bır nıck

Aramıza hoş geldin eymenix keyifli paylaşımlar dilerim :sirin::sirin::sirin:

Aramıza hoşgeldiniz :elif: sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun :sirin:

Aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar :sevindirikasli:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, nickimi beğendiğinize sevindim :) bide sıpamı görseniz :) inanınki şu anda pcnin tepesinde, klavyeye ayaklarıyla basıyo, her yazdığımı düzelterek yeniden yazmaya çalışıyorum, klavyeye bastıkça gülüyo :)) bide sıpa anadan doğma geziyo :))

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, nickimi beğendiğinize sevindim :) bide sıpamı görseniz :) inanınki şu anda pcnin tepesinde, klavyeye ayaklarıyla basıyo, her yazdığımı düzelterek yeniden yazmaya çalışıyorum, klavyeye bastıkça gülüyo :)) bide sıpa anadan doğma geziyo :))
Tahmin edebiliyorum.Bilakis aynı sıpadan bendede mevcut çünkü.
Yine seni sıpa ayaklarını sürüyor.Benim sıpa ise üstüne oturmaya çalışıyor:kahkaha:bilmem anlatabildim mi?:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar