Merhabalar

mhtp

Üye
Tepki
41
selam sitenizde ilk günüm herşeye rağmen burda olmak ve yeni insanlara merhaba demek için burdayım aranızda bulunmuş olmam bile ayrıcalıktır benim için paylaşmayı seven bildiklerimi ve bildiklerinizi paylaşmak için burdayım daha güzel sohbet dolu günlere herkese selam olsun...

Tepki
8.216
Hosgeldın canım aramıza kendını bıze kısacık tanıtırsan ben ve arkadaslarım adına senı daha iyi tanımıs oluruz..:ask:

1.-Adınız:
2.-Yasınız:
3.-Hobileriniz:
4.-Mesleginiz:
5.-Siteyi nereden duydunuz:
6.-Kan grubunuz:
7.-Burcunuz:
8.-Taraftarı oldugunuz takım:

Kalıcı Forumlar:eek:

OP
M

mhtp

Üye
Tepki
41
çok tşk edrimm hepinize hoşbulduk önceliklee samimiyetinize müteşekkirimm yüreğinizin güzelliği ve eşsizz tebesümünüz hiç eksik olmasın

OP
M

mhtp

Üye
Tepki
41
Hosgeldın canım aramıza kendını bıze kısacık tanıtırsan ben ve arkadaslarım adına senı daha iyi tanımıs oluruz..:ask:

1.-Adınız:
2.-Yasınız:
3.-Hobileriniz:
4.-Mesleginiz:
5.-Siteyi nereden duydunuz:
6.-Kan grubunuz:
7.-Burcunuz:
8.-Taraftarı oldugunuz takım:

adım: mehtap
yaşım: 25
hobilerim: müzik dinlemeyi sohbet etmeyi paylaşmayı sinemaya gitmeyi elişi yapmayı ve hamur işlerile uğraşmayı seven biriyim en büyük hobim eşimi kızdırmak :)
mesleğim: ev hanımıyım
siteyi tamamen tesadüfen internette dolaşırken bayanları bilirsiniz belki sosyal bir hayatım olabileceğine inandığım bir site olduğunu düşündüm gerçekten paylaşımlar süper şöle bi dlaştımda dün burdan öğreneceğim çok şey var
kan grubum: arh+
burcum: koç
taraftar olduğum takım:FENERBAHÇE

OP
M

mhtp

Üye
Tepki
41
tşk ederim canlarım benim sizlerle nice güzel shbetleree inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar