Malzemeler:
Yarım çay kaşığı funda yaprağı
3 yaprak melisa otu
2 adet avakado yaprağı
Yarım çay kaşığı zencefil
Küçük bir tutam kekik
Küçük bir tutam biberiye
6 adet saplarıyla beraber maydonoz
İnce bir dilim limon
2 yaprak sinameki
Hazırlanışı ve Uygulaması:
Bir su bardağı kadar suyla limon hariç tüm malzemeler 2 dakika kaynatılır.
5 dakika demlenmesi için bekletilir.
Limon eklenip, şekersiz ve sıcak olarak günde 3-4 defa içilir.
Bu çayı ne çok tok ne de çok aç karna için. Her çay içeceğinizde taze demlenmiş olması gerekir.
Yarım çay kaşığı funda yaprağı
3 yaprak melisa otu
2 adet avakado yaprağı
Yarım çay kaşığı zencefil
Küçük bir tutam kekik
Küçük bir tutam biberiye
6 adet saplarıyla beraber maydonoz
İnce bir dilim limon
2 yaprak sinameki
Hazırlanışı ve Uygulaması:
Bir su bardağı kadar suyla limon hariç tüm malzemeler 2 dakika kaynatılır.
5 dakika demlenmesi için bekletilir.
Limon eklenip, şekersiz ve sıcak olarak günde 3-4 defa içilir.
Bu çayı ne çok tok ne de çok aç karna için. Her çay içeceğinizde taze demlenmiş olması gerekir.