Mevlana Filmi Geliyor

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

i.php

Mevlana filmi geliyor! Film için hangi yıldızlara teklif götürüldü?
Sinan Çetin iddialı bir filmle geliyor. Mevlana Celaleddin i Rumi'nin hayatını anlatacak olan filmin senaryosu ise ünlü bir romancı tarafından kaleme alınacak.
Sinan Çetin Mevlana'nın hayatını filme çekiyor. 'Rumi' adlı filmin senaryosunu 'Aşk' romanında Mevlana ve Şems'in yakınlığını anlatan Elif Şafak yazacak. Senaryo özeti Hollywood yıldızlarına gönderildi
Çetin, Elif Şafak'ın senaryolaştırdığı 'Rumi' projesi için Amerikalı bir şirket aracılığıyla Hollywood yapımcılarıyla temasa geçti.

Filmi birlikte yapmayı düşündüğü Amerikalı şirketler, Anthony Hopkins, Robert De Niro ve Sean Connery ile temasa geçip, Elif Şafak'ın yazdığı sinopsisi şimdiden ünlü aktörlere verdi. Çetin, Bollywood'da da projeye ortak olmak isteyen yapımcılar bulunca işe iyice sarıldı. Yönetmen 'Rumi'yi Hollywood'la olmazsa Bollywood'lu yapımcılarla ortaklaşa, bu yaz Nevşehir'de İngilizce çekecek

(postmedya)

21.02.10 21:52
alıntı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla nasıl bişey çıkacak ortaya bilemem ama inşallah kendi yorumumuzu katıyoruz edasıyla saptırmazlar

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Heyecanla bekliyorum. Elif Şafak ve Sinan Çetin'nin güzel bir şeyler ortaya koyacağına eminim. Aslında çok önceden yapılması gereken bir filmdi.

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Heyecanla bekliyorum. Elif Şafak ve Sinan Çetin'nin güzel bir şeyler ortaya koyacağına eminim. Aslında çok önceden yapılması gereken bir filmdi.

Bence de geç bile kalımdı.
sabırsızlıkla bekliyorum Mevlanamızın Filmini:gulegule:
Sinan Çetinin olmasına da ayrıca sevindim:teytey::teytey:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar