Misafirleriniz için yemek sonrası meyve ikram etmek istediğinizde şık sunumlarınızla büyülemek ister misiniz? Yıldız, kalp, papatya şeklinde sunulan meyvelerle hem göze hem de damak tadına hitap edebilirsiniz...
Ananas, elma, hurma, şeftali gibi kalın dilimleyebileceğiniz meyveleri kurabiye kalıplarıyla keserek servise sunabilirsiniz.
Özellikle doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer gibi özel anlarda kalp şeklinde kesilmiş meyveler tercih edebilirsiniz.
Kurabiye kalıplarıyla kestiğiniz meyveleri tek başına sunabileceğiniz gibi kek, kurabiye, muhallebi ve pudingleri süslemek için de kullanabilirsiniz.
Püf Noktası: Meyvelerin kararmasını önlemek için limonlu suya batırıp çıkarabilir ya da servis yapmadan önce üzerlerine limon dilimi koyabilirsiniz. Tabii ki servis yaparken limon dilimlerini meyvelerin üzerinden almayı unutmayın