E
esmanur
Misafir
Malzemeler
1 adet hazır pandispanya
2’şer adet muz ve kivi
1 adet armut, üzüm
Krema için:
1 adet yumurtanın sarısı
3.5 çorba kaşığı margarin
2 su bardağı süt
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı tozşeker
2 paket vanilya
Üzerine sıvamak için:
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Yapılışı
1 paket krem şanti ve sütü çırpıp, buzdolabında soğutun. Bu aradayumurta sarısı, margarin, süt, un, şeker ve vanilyayı da bir tencereye koyup, ocağa alarak, muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın. Pişen muhallebiyi,
soğumaya bırakın. Meyveleri doğrayın. Pandispanyayı ikiye ayırın. Bir katının üzerine, soğuyan muhallebiyi
yayıp, meyvelerden koyun. Diğer pandispanya katını kapatın. Pastanın her tarafını krem şanti ile
sıvayın. Üzerini de meyvelerle süsleyip, buzdolabında birkaç saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.