*Meyveli Yas Pasta + Kakaolu Vişneli Pasta*
*Pandispanyası*
1 su bardagi seker
2 su bardagi un
4 yumurta
1 paket kabartma tozu
Yarim kahve fincani siviyag
1 tüp limon esansi
*Islatma suyu*
1 su bardagi kaynak su, 3 tatli kasigi dolusu, 1 vanilya
- Hepsini kaynatmadan karistirin sogumaya birakin
*Kremasi*
Cheesecake yap paketini ustundeki tarife gore hazirlayin. 1 paket krem santiyi de 1 su bardagi sutle cirpip cheesecake kremasina ekleyin
*Meyveler* Portakal receli tanesi, visne receli tanesi, kivi
*Ustunu suslemek icin* Ahududu sosu, hindistancevizi, jelibon
*Yanlarina* Kakaolu kek yada kakaolu biskuvi kirintisi
*Yapilisi*
Sekeri ve yumurtalari mikserde iyice koputun. Sivi malzemeleri koyup kuru malzemeleri de eleyerek icine ekleyin. KasIkla karistirdiktan sonra kenarlari yaglanmis ve tabanina yagli kagit serilmis kelepceli kaliba dokun. Onceden isittiginiz 160 derecelik firinda altin rengi olana kadar pisirin (bicak batirip pisip pismedigini kontrol etmeyi unutmayin)
Kek pisip hafif soguduktan sonra kelepceden cikarip firinin izgarasina alin iyice sogumasini bekleyin. Soguduktan sonra 3 kat olacak sekilde kesin. Kelepceli kaliba ilk kati koyup islatin. Kremadan koyup visne ve portakal receli serpistirin. Tum katlari ayni sekilde hazirlayip en ustune kremayi sivayin.
Pastanin kenarlarini kakaolu kek yada kakaolu biskuvi kirintisi ile kaplayin. Uzerine ahududu sosu dokup susleyin.
Hamura kakao katılmış hali