Mide agrilarim arada oluyor ama Allah´a sükür önemli degil.
Sizde böyle bir rahatsizlik mi var acaba?
Acil şifalar deniz , umarım hasta olan kimse sağlığına bir an önce kavuşur.[
Amin güzel dilekleriniz için çok çok sağ olun canım.Hepimize sağlık dolu mutlu günler diliyorum.
Mide agrilarim arada oluyor ama Allah´a sükür önemli degil.
Merhaba canım geçmiş olsun demeye unutmuşum,Allah geçmiş ettsin.
Çok çok geçmiş olsun,aman güzel kardeşim hayatının gençliğinin kıymetini bil.Herşeye kafayı takma biz taktık zamanında, geç akıllandık ne yazık ki.Ne oluyorsa stresten oluyor,bakış açımızı değiştirirsek,yaşam daha güzel oluyor.Allaha emanet ol canım.Biraz geç cevap vereceğim ama yazmadan alı tutamıyorum kendimi sağlık konusu neticede..
Ben mide kanaması geçirdim.13 gün yoğun bakımda kaldım..Mide sorununu sanırım benden ağır yaşayan yoktur 52 kilodan 42 ye düştüm halada mücadele içerisindeyim :öhööö:
Ah zeynepim üzüldüm güzelim,cennet mekanı olsun.İnsan ölümün var olduğunu biliyor, fakat acı çekmekten ağır tedavilerden çok korkuyor.Nerede hasta varsa Allah yardım etsin şifa veren olsun.ablacım merhaba benim dayımda bu illete tutuldu ama geç farkedildiği için tedaviye geç kalındı 50 yaşındaydı günden güne zayıfladı küçücük kaldı tedavi işe yaramadı kaybettik...
Ah zeynepim üzüldüm güzelim,cennet mekanı olsun.İnsan ölümün var olduğunu biliyor, fakat acı çekmekten ağır tedavilerden çok korkuyor.Nerede hasta varsa Allah yardım etsin şifa veren olsun.
bende de reflü var