incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Midyeleri yikayin. bütün sebzeleri ufak ufak, soganlari iri iri dograyin. Midyeleri ve diger bütün malzemeyi bir büyük tencereye koyup midyelerin agizlari acilana kadar pisirin.
Afiyet Olsun.
ALINTI
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- 2-3 kg Midye
- 250 g Sogan
- 1 adet Pirasa
- 1/2 Kereviz
- 1 adet Havuc
- Tuz
- bol Karabiber
- 1 adet Defne yapragi
- 1/4 l Su
- 1/2 bardak beyaz sarap (sarapsizda yapilabilir)
Midyeleri yikayin. bütün sebzeleri ufak ufak, soganlari iri iri dograyin. Midyeleri ve diger bütün malzemeyi bir büyük tencereye koyup midyelerin agizlari acilana kadar pisirin.
Afiyet Olsun.
ALINTI