Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zararlı olduğunu söylüyorlar diye sık kullanmamaya çalışıyoruz sadece gerekli olursa 1'er kerelik ısıtma yada çözdürme bölümünü kullanıyoruz duyduğum kadarıyla kek falan yapıyormuş ama ben hiç denemedim :dance2:
Mısırda patlatıyorlarmış ben hiç denemedim ama deneyip yazayım55: içine özel kapagı var milyoncularda 1 lira tabakta koydugumuz yiyeceklerin falan sıçrayıp mikrodalgayı kirletmemesi için:eller:
bende zararlı olduğunu duyduğumdan beri pek kullanmıyorum,sadece çözdürme için kullanıyorum.bazende acil ısıtmam gerekeb bişey olursa öyle kullanıyorum.1 kere kek yapmıştım lastik gibi yaptı ama pandispanya kekini çok güzel yapıyor.
annemin evinde mikro dalga vardı ama evlenince ben almadım almayıda düsünmüyorum hem zararlı hemde gereksiz görüyorum mutfagımda elektronik eşyaların tezgah üstünde durumasını hic sevmem kettel bile kullanmıyorum o derece )
evet pasta börek kek yapanlar varmış ama ben hiç denemedm hem pişirme süresi uzar hemde ışınların zararlı olduğunuz düşünüyorum, sadece ısıtma ve çözdürmede kullanıyorum. ha birde taze fıstığı tuzlayıp pişiriyorum süper oluyor
Çözdürme programı en sık kullandığım.
Nadiren ısıtma işlemi yapıyorum.
Fazlaca da mısır patlatırken ve noddle hazırlarken kullanıyorum.
Heeeee bir de mutfakta şık duruşuna hastayım :nazo: